Job-uri pentru medici psihiatri in Danemarca

Medicii romani cu specialitatea Psihiatrie care isi doresc o cariera in strainatate pot ocupa un loc de munca in Danemarca, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca.

Pentru a fi eligibili pentru calificarea in procesul de recrutare, candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza sau limba germana, sa detina o experienta de cel putin doi ani in specialitatea pe care o practica si sa aiba o prezenta respectabila si o conduita ireprosabila, potrivit angajatorilor danezi.

Candidatii care reusesc sa treaca de procesul de selectie si recrutare beneficiaza de un contract de munca pe o perioada de 5 ani, in conditiile unui program de lucru de 40 de ore pe saptamana. Unele spitale daneze ofera si posibilitatea efectuarii de ore suplimentare, platite corespunzator.

Angajatorii danezi ofera un salariu mediu de 8000 de euro brut, cazare asigurata, urmand ca masa pe tot parcursul recrutarii sa fie responsabilitatea fiecarui candidat. Business Activ Consult le ofera candidatilor consiliere pe toata perioada recrutarii, in ceea ce priveste pregatirea documentelor necesare.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul Business Activ Consult, sau puteti contacta direct agentia.

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Job-uri pentru medici psihiatri in Danemarca”

 1. Birleanu lorena A spus:

  Buna ziua.doresc sa ma ajutati in gasirea unui post de medic psihiatru in danemarca.am 20 de ani vechime ca medic specialist in med interna si psihiătrie.sunt doctor in stiinte medicale si competenta pe med.muncii si resuscitare facuta cu dr.arafat la targu mures.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,

   Va recomandam sa contactati toate agentiile de recrutare prezentate in rubrica “Ghid Joburi in Sanatate” a GhidCabinet.ro. Cu siguranta una dintre ele are in oferta de locuri de munca postul pe care il cautati. De asemenea, puteti sa incercati pe site-ul Dk.indeed.com (https://dk.indeed.com/jobs?q=psykiater&l=) Va dorim mult succes!

Lasa un raspuns