Locuri de munca pentru dentisti in Regatul Unit

Dentistii care isi doresc sa lucreze in strainatate au acum posibilitatea sa se angajeze in Marea Britanie, pe posturi platite in medie cu aproximativ 75.000 de lire sterline pe an (venituri brute), prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Recruitment.

Posturile oferite presupun 40 de ore de munca saptamanal, angajatorii asigurand conditii de lucru moderne, in cabinete dotate cu aparatura de ultima generatie. Salariul oferit atinge in medie aproximativ 75.000 de lire sterline pe an (venituri brute), insa este completat si de veniturile asigurate de tratamentele in regim privat. De asemenea, salariul este garantat pentru primele 3 luni, in timpul training-ului de familiarizare cu sistemul stomatologic din Regatul Unit. Pacientii cabinetelor provin, in medie, 80% din sistemul de asigurari de stat din Marea Britanie, restul de 20% dintre ei beneficiind de asigurari private.

Candidatii trebuie sa aiba diploma de dentist si cel putin 3 ani de experienta consecutivi de activitate profesionala din ultimii 5 ani pentru dentistii care au absolvit inainte de 2008. Candidatii care au absolvit dupa aceasta data nu trebuie sa aiba 3 ani de experienta consecutivi pentru a obtine un loc de munca.

Agentia de recrutare A-Team Recruitment ofera candidatilor consultanta gratuita, dispunand, de asemenea, de o echipa multilingivsta. Mai mult, agentia le asigura dentistilor asistenta pentru inregistrarea la General Dental Council si la Primary Care Trust.

A-Team este o agentie de recrutare cu o experienta complexa in recrutarea si plasarea specialistilor din domeniul medical in tarile Europei Occidentale: Marea Britanie, Republica Irlanda, Germania si Franta. Cu fiecare dintre candidatii pe care agentia a reusit sa ii integreze pe piata muncii in aceste tari, A-Team a avut sansa de a acumula o noua experienta si de a-si perfectiona serviciile, in asa fel incat acest proces sa fie cat mai facil si eficient pentru cei care urmeaza sa parcurga acelasi drum.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com, Tel. 021.300.90.87, Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Serviciile de recrutare si consultanta sunt gratuite pentru candidatii A-Team.

Sursa: A-Team

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns