Job-uri pentru asistenti medicali in Italia

Asistentii medicali care planuiesc sa isi gaseasca un loc de munca in state din Europa pot intra intr-un proces de recrutare oferit in cadrul programelor pentru Italia ale agentiei Work Experience. Agentia ofera sprijin atat in obtinerea documentelor necesare pentru a lucra sub forme legale, cat si un plasament echitabil cu ajutorul unor companii partenere din Italia. Ofertele de munca pentru asistenti medicali sunt in cadrul retelelor de spitale de stat din zona Udine, Genova sau Milano.

Pot participa la acest program candidatii care au studii de specialitate ca asistenti medicali. Experienta in domeniu precum si cunostiintele de limba italiana constituie un avantaj, insa nu sint obligatorii. Persoanelor care nu cunosc limba italiana la un nivel satisfacator, li se va oferi in Italia un curs gratuit de limba italiana, cu accent pe termenii specifici medicali.

Asistentii medicali care trec de primele etape ale procesului de recrutare vor trebui sa sustina un examen de limba italiana in cadrul Colegiului Asistentilor Medicali din Italia (IPASVI).

Salariul oferit este de 1.800 de euro pentru un numar de 36 de ore pe saptamana, la care se adauga posibile bonusuri si indemnizatii pentru eventualele ore suplimentare. De asemenea, angajatorii italieni asigura al 13-lea salariu, conform legislatiei italiene in vigoare.

Procesarea dosarului pentru programul “Asistenti Medicali Italia” este gratuita pentru toti aplicantii companiei Work Experience. Aplicantii vor fi responsabili doar pentru plata inscrierii in Federatia Nationala a Colegiilor Asistentilor Medicali Profesionali italiana, in suma de 391 Euro.

Candidatii care doresc sa se inscrie in procesul de recrutare trebuie sa obtina Certificatul de Conformitate pentru a putea lucra in strainatate. Pe langa acest document, angajatorii italieni mai solicita si diploma recunoscuta de asistent sau moasa de catre Ministerul italian al Sanatatii si dovada inscrierii in Federatia Nationala a Colegiilor Asistentilor Medicali Profesionali italiana si alte documente, asupra carora vor fi informati de catre reprezentantii Work Experience.

Pentru a intra in program, candidatii trebuie sa se inscrie in baza de date a agentiei Work Experience si sa completeze un CV online.

Toti cei interesati trebuie sa ia legatura cu Biroul Work Experience Bucuresti la telefonul 0755.329.329 (12:00-17:00/L-V) sau sa trimita CV-ul in limba engleza la adresa bucuresti@workexperience.ro (recomandat).

Sursa: Work Experience Bucuresti

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Se încarcă...

67 Raspunsuri la “Job-uri pentru asistenti medicali in Italia”

 1. petruta A spus:

  Sunt interesata de oferta dvs. pentru asistenti medicali pentru Italia. Astept raspunsul dvs. Va multumesc.

 2. Ghidcabinet.ro A spus:

  Va multumim pentru interes si va asiguram ca incercam sa raspundem cat mai bine solicitarilor dumneavoastra. In ceea ce priveste anuntul de recrutare de mai sus, vreau sa va precizez ca GhidCabinet.ro nu este o agentie de recrutare si nu se ocupa in mod direct cu aceasta activitate. Cel mai eficient din acest punct de vedere este sa luati direct legatura cu agentia de recrutare Work Experience Bucuresti, urmand sa beneficiati de toata consilierea necesara pentru a obtine locul de munca pe care vi-l doriti. Puteti contacta agentia Work Experience la adresa de email bucuresti@workexperience.ro sau chiar sa sunati la numarul de telefon 0755 329329 pentru a cere mai multe informatii in legatura cu acest subiect.

 3. Alina A spus:

  sunt interesata de acest job
  as vrea sa fiu informata pentru toate actele

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Am trimis datele dumneavoastra de contact agentiei de recrutare Work Experience deoarece noi nu ne ocupam direct de recrutari ci postam anunturile de joburi in strainatate. Ii puteti contacta si dumneavoastra la numarul de telefon afisat in anunt sau la adresa de email bucuresti@workexperience.ro. Mult succes!

 4. budeanu valentina A spus:

  Buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca in oferta d-voastra aveti si ingrijire batrani,desi sint asistenta medicala ,nu imi pot permite financiar perfectarea actelor ,sint in prezent pensionara .Multumesc ,va rog un raspuns ,o firma din Italia sa merg la sigur caci nu pot sa merg asa la …pe vorbe.

 5. Ghidcabinet.ro A spus:

  Buna ziua.
  Ne bucuram ca urmariti ofertele prezentate pe site-ul GhidCabinet.ro si ca sunteti interesata de ele. Am transmis datele dumneavoastra de contact companiei de recrutare Work Experience. Puteti contacta si dumneavoastra agentia la adresa de eMail bucuresti@workexperience.ro. Va dorim mult succes!

 6. STOIAN COSTELA A spus:

  multumesc anticipat

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am trimis datele dumneavoastra de contact agentiei de recrutare Work Experience. Va recomandam sa contactati si dumneavoastra agentia pentru a va interesa de ofertele existente la adresa de eMail bucuresti@workexperience.ro. Va dorim mult succes in demersul dumneavoastra!

 7. berechet madalina A spus:

  buna ziua,as dori a stiu si eu daca se poate lucra in strainatate cu diploma de asistent de farmacie. multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am transmis solicitarea dumneavoastra agentiei de recrutare Work Experience. Puteti contacta si dumneavoastra agentia la adresa de eMail bucuresti@workexperience.ro. Va dorim mult succes!

  • alexa A spus:

   Diploma de asistent de farmacie nu este echivalata nicaieri!Ce bine ar fi daca de la inscriere in scoala s-ar face aceasta informare ca omul sa se poata orienta pentru viitor(dar n-au nici un interes…)

 8. Moldovan Sergiu A spus:

  Doresc sa fiu informat ce trb.sa fac sau ce acte imi trb.pentu ca sa lucrez in anglia sau italia.

 9. adriana A spus:

  buna ziua .vreau sa stiu asistentul medical de farmacie paote sa lucreze in italia ?astept raspuns va rog

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra agentia de recrutare Work Experience din Bucuresti. Cu siguranta reprezentantii agentiei va vor contacta pentru a va prezenta oferta lor in ceea ce priveste locurile de munca din domeniul medical disponibile in Italia. Va recomandam insa sa incercati sa ii contactati si dumneavoastra la adresa de eMail bucuresti@workexperience.ro sau la numerele de telefon din anuntul de mai sus. De asemenea, in cazul in care oferta Work Experience nu include in acest moment job-uri care sa se potriveasca profilului dumneavoastra profesional, puteti contacta si celelalte agentii care au anunturi pe GhidCabinet.ro. Va dorim mult succes in demersul dumneavoastra!

 10. maria A spus:

  sunt interesata de oferta dumneavoastra pentru asistenti medicali in Italia. Astept raspuns.
  VA MULTUMESC!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra agentia de recrutare Work Experience din Bucuresti. Va recomandam sa contactati si dumneavoastra reprezentantii agentiei pentru a solicita mai multe informatii privind ofertele de munca in strainatate in domeniul medical. Ii puteti contacta la adresa de eMail bucuresti@workexperience.ro sau la numerele de telefon din anunt.

 11. viorica A spus:

  buna seara,daca sunt proaspat absolvent as putea optine un post de asistent medical in anglia,va multumesc.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra agentia de recrutare Work Experience. Veti obtine mai multe informatii din partea reprezentantilor agentiei. Va recomandam, de asemenea, sa urmariti ofertele care apar pe GhidCabinet.ro la rubrica “Cele mai noi job-uri” si sa contactati personal agentia Work Experience la numarul de telefon din anuntul de mai sus sau la adresa de eMail bucuresti@workexperience.ro. De asemenea, puteti contacta si celelalte agentii de pe site pentru a vedea ce oferte de munca au. Va dorim mult succes!

  • Work Experience A spus:

   Daca mai sunteti interesat de un job de asistent medical in UK va rog sa imi scrieti un email pe adresa: medical@workexperience.ro

 12. mihaela A spus:

  BUNA SEARA,VREAU SA STIU DACA ASISTENTUL MEDICAL DE SANATATE PUBLICA SI IGIENA POATE LUCRA IN ITALIA,SI CE DOCUMENTE IMI TREBUIE.MULTUMESC

 13. Dori A spus:

  Salut , sunt asistenta medicala generalista , locuiesc in Italia, am terminat contractul de munca si caut un altul.Am trimis deja CV meu la aceasta adresa e-mail. As dori sa stiu daca trebuie sa platesc vre-un comision… sunt multe agentii care spun ca e gratis dar in ralitate cer comision … chiar 1000 euro!!
  multumec

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Ar trebui sa solicitati mai multe informatii chiar de la reprezentantii agentiei de recrutare. Toate cele bune si mult succes!

   • PASCAL LACRAMIOARA A spus:

    BUNA SEARA,SUNT PASCAL LACRAMIOARA ,LOCUIESC IN ITALIA ,SUNT INSCRISA LA COLEGIU ISPAVI SI AS DORI SA MA INFORMATI CE DOCUMENTE IMI TREBUIESC PENTRU RECUNOASTEREA DIPLOMEI

    • Ghidcabinet.ro A spus:

     Buna ziua,
     Presupun ca doriti sa vi se recunoasca diploma in Romania. Puteti solicita mai multe informatii despre recunoasterea diplomei de la Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania (OAMGMAMR): tel. 021.224.00.55,secretariat_oammr@yahoo.com, juridic@oamr.ro, http://www.oamr.ro. Va dorim mult succes!

 14. Mihaela A spus:

  BUNA SEARA,SUNT ASISTENTA MEDICALA LOCUIESC IN ITALIA AM RECUNOSCUT DIPLOMA SI SUNT INSCRISA IN COLEGIU IPASVI LA FIRENZE ITALIA.CAUT O AGENTIE CARE SA-MI OFERE UN LOC DE MUNCA IN ITALIA .VA MULTUMESC ANTICIPAT.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa ii contactati pe reprezentantii tuturor agentiilor care colaboreaza cu GhidCabinet.ro pentru a obtine mai multe informatii. Va recomandam sa vizitati pagina “Ghid Joburi in Sanatate” a site-ului GhidCabinet.ro.

 15. Claudia A spus:

  Buna ziua,sunt asistenta medicala,locuiesc in Italia ,am recunoscuta diploma si sunt inscrisa la colegiul IPASVI VERCELLI si caut o agentie care sa-mi ofere un loc de munca in Italia.Va multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa contactati toate agentiile de recrutare care au oferte pe site-ul nostru. Intrati in sectiunea “Ghid Joburi in Sanatate” a site-ului pentru a afla mai multe informatii! Va dorim mult succes!

 16. CLARA A spus:

  buna ziua,sunt asistenta medicala,am recunoasterea diplomei in italia,dar nu ma pot inscrie la examenul Ipasvi deoarece nu am acte in italia,ma puteti ajuta cu acel curs Ipasvi si loc de munca.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra un reprezentant al Agentiei Work Experience pentru a obtine mai multe informatii. Va recomandam sa contactati insa si dumneavoastra agentia la adresa de eMail medical@workexperience.ro. Va dorim mult succes!

 17. CLARA A spus:

  buna ziua,aceasta agentie se ocupa cu formarea asistentilor medicali in italia?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Agentia se ocupa de recrutarea de cadre medicale care doresc sa lucreze in strainatate, insa cu siguranta va vor oferi mai multe informatii cu privire la respectivul curs. Mult succes!

 18. cozma iuliana A spus:

  buna seara’sunt asistent medical ‘ am recunoasterea diplomei in Italia si inscrierea in colegiul IPASVI din Verona si caut o agentie care sa ma ajute sa gasesc un loc de munca in Verona va multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am luat legatura in numele dumneavoastra cu agentia de recrutare Work Experience din Bucuresti. Va recomandam sa contactati si dumneavoastra agentia la adresa de eMail medical@workexperience.ro sau la numerele de telefon din anuntul de mai sus. Va dorim mult succes!

 19. dascalescu alexandra A spus:

  Buna ziua.Sunt interesata de acest job dar as vrea mai multe detalii despre contract.Eu am toate actele facute cu examenul IPASVI luat.astept un raspuns .o zi buna

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra agentia de recrutare Work Experience. Pentru a obtine mai multe informatii, va recomandam sa contactati si dumneavoastra agentia la adresa de eMail medical@workexperience.ro. Va dorim mult succes!

 20. Simona A spus:

  Buna ziua!
  Sunt “Asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala , ma pot inscrie si eu in acest program?
  Multumesc mult.
  Numai bine.

 21. marcela A spus:

  Buna ziua!Sunt asistenta medicala,locuiesc in Sicilia,inscrisa in 2010-Colegiul IPASVI agrigento,cu experienta in geriatrie, caut o agentie sa-mi ofere un loc de munca in nordul Italiei. Va multumesc!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   vom lua legatura in numele dumneavoastra cu agentia de recrutare Work Experience pentru mai multe informatii in acest sens. Va recomandam sa contactati si dumneavoastra agentia la adresa de eMail medical@workexperience.ro. Va dorim mult succes!

 22. VOINEA RAMONA A spus:

  BUNA ZIUA,

  MA NUMESC VOINEA RAMONA SUNT ABSOLVENTA A SCOLII POSTLICEALE SANITARA(PROMOTIA 2010).SUNT INSCRISA IN ORDINUL ASISTENTILOR MEDICALI(IPASVI LA SPEZIA-2011).AM LUCRAT CA SI ASISTENTA MEDICALA TIMP DE 1AN SI 7LUNI INTR-UN RSA.M-AR INTERESA UN POST DE MUNCA CA ASISTENTA IN ITALIA.AS VREA SA STIU DACA ACCEPTATI SI PERSOANE CARE AU DEJA TOATE ACTELE NECESARE

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra agentia de recrutare Work Experience. Va recomandam sa contactati si dumneavoastra agentia la numerele de telefon din anuntul de mai sus sau la adresa de e-Mail medical@workexperience.ro. Va dorim mult succes!

  • Work Experience A spus:

   Situatia economica a Italiei nu este momentan propice pentru angajari dar avem ca si alternativa oferte de munca in domeniul medical in Marea Britanie. daca va intereseaza va rog sa solicitati oferta pe email la adresa medical@workexperience.ro.

   Mult Succes!

 23. Valentina A spus:

  Trist dar adevarat,Italia se confrunta cu o lipsa foarte mare de asistenti medicali generalisti,dar au mari probleme financiare si fac mari economii la buget,iar pentru acest motiv au cam sistat angajarile.Probabil le vor relua atunci cind cade rau de tot sistemul sanitar italian.Pana atunci gasiti oferte de munca prin diversi escroci care va muncesc de va ia *** si va platesc foarte putin plus ca vor comisioane sau bani pentru mediere.Nu va lasati pacaliti de firme romanesti pentru ca momentan nu gasiti locuri decente de munca ca si asistente medicale in Italia,piata este inchisa .Mai asteptati ceva timp sau orientati-va in alte tari.

 24. cocoroada marin nutu A spus:

  Deja am perfectat documentatie pt. IRLANDA dar as dori Italia pt.ca vorbesc italiana tatal meu a lucrat in Italia

 25. lilia A spus:

  sint din Republica Moldova ,am studii de asistenta medicala cu stagiul de lucru 18 ani ,am sanse de alucra ca asistenta medicala si inItalia

 26. Irina A spus:

  Buna seara ! Sunt asistent medical mi am facut recunoasterea diplomei in Italia cat si înscrierea in IPASVI,dar încă nu mi am găsit de lucru….credeți ca as avea șanse sa imi găsesc de lucru? Va multumesc !!!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, Va rog sa contactati agentiile de recrutare cu anunturi pe site-ul nostru. Cu siguranta veti gasi, mai ales daca sunteti inscrisa in ordin.

 27. MICU MARIANA A spus:

  BUNA SEARA.SUNT ASISTENT MEDICAL GENERALIST,AM TERMINAT IN URMA CU TREI ANI SCOALA VORBESC FOARTE BINE LIMBA ITALIANA.AMI DORESC FOARTE MULT SA LUCREZ.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, va recomandam sa contactati agentia de recrutare Work Experience la datele de contact din anunt. Va dorim mult succes!

   • Aurelia A spus:

    Salut. Vreau sa stiu daca si asistentele medicale diplomate in Moldova pot sa intre in programa. Italiana scrisa si vorbita o am la perfectie.Experienta in asistenta 10 ani.

    • Ghidcabinet.ro A spus:

     Buna ziua,
     Va recomandam sa contactati direct agentia de recrutare pentru mai multe informatii. Pentru asistentele medicale din afara Uniunii Europene se aplica o procedura diferita. Va uram mult succes!

 28. gadja iuliana A spus:

  buna ziua eu ma numesc iuliana,sunt asistent medical generalist,am terminat in 2012,sunt inscrisa la colegiul ipasvi din treviso din 2014,vorbesc limba italiana foarte bine.inca nu am gasit de munca ,credeti ca asi avea vreo sansa sa imi gasesc de munca cu ajutorul dumneavoastra?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,

   Va recomandam sa contactati direct agentia de recrutare la datele de contact din anunt. Va dorim mult succes!

 29. alex A spus:

  Buna ziua,
  pentru asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare se aplica aceleas conditi?
  este cerere?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, Va recomandam sa contactati direct agentia de recrutare pentru a obtine informatiile de care aveti nevoie. Va dorim mult succes!!

 30. Ioana A spus:

  Buna ziua! Sunt interesata de postul de asistent medical in Italia.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa contactati direct agentia de recrutare! Va dorim mult succes!

 31. Guta Ionela A spus:

  Buna ziua! Sunt asist med generalist de 16 ani si as vrea sa lucrez in Italia,doar ca am nevoie de cineva sa-mi facă actele.Ma puteți ajuta dvs? Va rog mult sa-mi oferiți mai multe detalii sau un nr de contact.Multumesc!

 32. Turcu L A spus:

  Bună ziua!cu o întrebare va deranjez. Recrutați asistenti medicali pentru Sardinia-indeosebi oraș Olbia ?
  Va mulțumesc mult

 33. Fasui Gabriela A spus:

  Buna ziua,sunt o asistenta cu diploma recunoscuta in Italia.Am lucrat acolo in urma cu 10 ani.Din motive personale m-am intors in tara.Acum ma gandesc sa ma intorc,daR NU STIU DACA SE MAI POATE GASI UN LOC DE MUNCA.MENTIONEZ CA AM VARSTA DE 44 ANI. IN TRECUT AM DAT UN examen la PIACENZA,v-a trebui sa-l repet. MULTUMESC.

Lasa un raspuns