Job-uri pentru asistenti medicali in Elvetia

Angajatorii elvetieni ofera locuri de munca pentru asistenti medicali din Romania, cu salarii cuprinse intre echivalentul a 50.000 de dolari si 110.000 de dolari pe an in functie de specializare, prin intermediul agentiei de recrutare Work Experience.

Programul oferit de Work Experience include posturi pentru asistenti medicali cardiologi, asistenti generalisti, asistenti medicali de chirurgie generala, asistenti urgente, asistenti medicali radiologie si asistenti cu specialitatea cardiologie.

La salarizarea de baza se adauga sporurile pentru orele suplimentare efectuate, conform legislatiei elvetiene in vigoare. Aceasta prevede pentru efectuarea de ore suplimentare un spor care ajunge la 125%.

Candidatii care reusesc sa treaca de toate etapele procesului de recrutare si obtin un post de munca, beneficiaza de contracte de munca de pana la trei ani, cu posibilitate de prelungire ulterioara. De asemenea, toti aplicantii obtin permisul de rezidenta de tip B-EC, valabil pe o perioada de cinci ani.

Pentru a putea fi eligibili pentru posturile disponibile, candidatii trebuie sa indeplineasca cumulativ mai multe cerinte: sa cunoasca limba germana la nivel avansat, sa aiba varsta maxima de 33 de ani, sa nu fi lucrat anterior in Elvetia si sa aiba, daca este posibil, o referinta de la un spital sau de la o casa de ingrijire din Germania sau Austria.

Cei interesati pot lua legatura cu biroul Work Experience Bucuresti  la telefonul 0755.329.329 (12:00-17:00/L-V) sau sa trimita CV-ul in limba engleza la adresa bucuresti@workexperience.ro (recomandat).

Sursa: Work Experience Bucuresti

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

13 Raspunsuri la “Job-uri pentru asistenti medicali in Elvetia”

 1. Grecu Mihaela A spus:

  Ma numesc Grecu Mihaela sunt asistenta medicala in serviciul Radiologie compartimentul computer tomograf cu o experienta in domeniu de 10aniiar in serviciul de radiologie standard am lucrat 4ani .Lucrez in spitalul de urgenta Galati,am o vechime de 20 ani,am mai lucrat si in sectia de Nchi a spitalului.Am varsta de 43ani,posed permis de conducere,cunostinte de limba germana minime dar cu potential de a invata sunt o persoana serioasa ,cu dorinte de afirmare ,sociabila,si cu dorinta de a lucra in domeniul meu. Am curs in imagistica medicala pe computer
  tomograf HITACI la Dusseldorf . Actualmente mai lucrez si la o clinica privata din galati pe computer tomograf Hitaci . VA MULTUMESC si astept un raspuns.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Din pacate nu va putem ajuta in mod direct, deoarece nu suntem o agentie de recrutare. Ce va putem recomanda este sa adresati un email agentiei Work Experience Bucuresti, la adresa bucuresti@workexperience.ro prin care sa incepeti demersul de obtinere a unui loc de munca in strainatate. Va uram succes si suntem siguri ca veti beneficia de servicii la standardele la care va asteptati. Mult succes!

 2. valentina A spus:

  ma numesc Valentina si am absolvit scoala de asistent medical generalist acum 4 ani ,nu am profesat,locuiesc si lucrez in Germania de 3 ani, in cu totul alt domeniu, cu un contract pe perioada nedeterminata si sunt interesata sa stiu care sunt sansele mele de reusita pentru un Job in Elvetia ca asistent medical aplicand direct la angajator (azil de batrani)

 3. Grecu Andra A spus:

  Buna ziua,
  Multumim pentru recomandare. Am sa contactez firma si cu putin noroc,ca proaspat absolvent,sper sa reusesc sa plec in Elvetia!

  Mult succes va doresc!

 4. ana-maria A spus:

  Buna ziua,

  Lucrez ca asistent medical in Belgia,am contract inca 15 luni,m-ar interesa un loc de munca in Elvetia,dar in zona franceza,pana mi se expira contractul aici mi-as dori sa incep formalitatile pentru Elvetia.ce sanse am?Multumesc frumos!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa contactati agentia de recrutare Work Experience din Bucuresti la adresa de eMail medical@workexperience.ro sau la numerele de telefon din anuntul de mai sus pentru a obtine mai multe informatii. Va dorim mult succes!

 5. ALINA STANCU A spus:

  Buna ziua . Am 40 de ani si am terminat de cativa ani scoala sanitara postliceala , specializarea asistent laborator . Am luat lectii particulare de limba franceza timp de un an. Dorinta mea este sa profesez intr-un spital sau o clinica din Elvetia , in partea franceza , dar , din pacate am observat ca toti angajatorii din domeniu cer limba germana. Credeti ca am posibilitatea sa lucrez in Elvetia?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra agentia de recrutare Work Experience din Bucuresti pentru a obtine mai multe informatii in acest sens. Va recomandam sa contactati si dumneavoastra agentia pentru mai multe date, la adresa de eMail medical@workexperience.ro. Va dorim mult succes!

 6. Work Experience A spus:

  Momentan ofertele de munca in Elvetia sunt foarte putine, dar ca si alternativa va putem oferi oferte de munca in Marea Britanie. Daca sunteti interesate va rugam sa ne scrieti pe adresa medical@workexperience.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon: 0753855298 sau 0731332345

 7. nita daniela A spus:

  Sunt asistent medical.Lucrez in Germania ca pflegehelferin pana la obținerea recunoasterii.Am trimis deja documentele in vederea recunosterii dar cred ca va dura foarte mult.Am nivelul b2 de limba germana.Imi puteți spune dacă in Elveția recunosterea dureaza mai puțin?Am și recunoaștere pt Belgia,dar la momentul obținerii ei(2012-limba franceza)erau restricții pe piața muncii.Poate am noroc si primesc un sfat bun

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa contactati agentiile de recrutare care publica job-uri pe site-ul GhidCabinet.ro pentru a obtine mai multe informatii. Va dorim mult succes!

Lasa un raspuns