Federatia "Solidaritatea Sanitara" protesteaza joi in Piata Victoriei

Conducerea Federatiei “Solidaritatea Sanitara” si-a anuntat participarea la mitingul de protest de joi, sindicalistii reclamand in special conditiile de salarizare si de munca din Sanatate.

“Solidaritatea Sanitara” cere stoparea disponibilizarilor din sistemul sanitar, revenirea la nivelul salariilor din 2009, salarizarea angajatilor din sanatate in functie de nivelul pregatirii si importanta muncii prestate si pastrarea Codului Muncii in forma existenta.

Initial, actiunea fusese programata pentru miercuri, dar s-a renuntat la ea pentru a nu se suprapune cu cea a CNSLR Fratia. Aproximativ 20.000 de persoane protesteaza miercuri in Piata Revolutiei si in Piata victoriei, la aceste proteste fiind asteptate toate persoanele care au revendicari comune.

“Este un miting al celor nemultumiti, speram sa vina toti cei care nu sunt de acord cu masurile Guvernului, vizam o participare mare a bucurestenilor. Daca vor sa zgaltaie aceasta putere o pot face plimbandu-se prin cele doua piete in numar mare”, a declarat Marius Petcu, presedintele CNSLR-Fratia.

Sursa: Stirile ProTv, Mediafax, Foto: Mediafax.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns