Dupa preluarea Euroclinic, CMU are in plan dublarea afacerilor si noi investitii

Eureko si Centrul Medical Unirea au semnat acordul de vanzare a pachetului de actiuni Euroclinic Hospital & Medical Centers, care detine un spital privat, trei policlinici in Bucuresti si un laborator clinic, fara a preciza valoarea tranzactiei.

Pentru o perioada, CMU si Euroclinic raman sub denumirile proprii, o rebranduire urmand sa se faca pe parcursul viitorilor 2-3 ani, perioada in care “vom miza si pe dublarea cifrei noastre comune de afaceri, pe care, in acest an, o estimam la minimum 30 de milioane de euro”, a declarat Wargha Enayati, directorul general si fondatorul CMU.

“Aceasta fuziune s-a realizat cu un partener care ne ofera o solutie solida pentru sistem. Rolul acesteia este de a aduce impreuna doi jucatori cu competente complementare. In plus, fuziunea creeaza o platforma puternica pentru investitiile de viitor pe care le vom face in zona serviciilor medicale private. Cifra investitiilor va fi semnificativa, dar inca nu o putem discuta, pana nu vom avea avizul Consiliului Concurentei”, a declarat Catalin Popa, directorul general al Euroclinic.

Sursa: Bursa, Foto: Business Magazin.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns