Directorul unui spital din Timisoara s-a dat singur in judecata

Directorul Spitalului de Copii din Timisoara, Eugen Boia, s-a dat singur in judecata pentru 5.000 de lei. Curtea de Conturi a stabilit ca banii, incasati sub forma unui spor salarial, i-au fost acordati ilegal. Astfel, Boia “managerul”, prin intermediul Spitalului de Copii, l-a dat in judecata pe Boia “medicul”, care refuza sa returneze banii.

Eugent Boia, directorul Spitalului de Copii “Louis Turcanu” din Timisoara, a ajuns in situatia de a se da singur in judecata, pentru ca refuza sa returneze peste 1.000 de euro institutiei pe care o conduce.  Boia si alti 13 medici chirurgi au primit un spor lunar de 50% din salariu pentru ca muncesc in conditii deosebit de periculoase. Sporul acordat in perioada martie 2009-decembrie 2009 nu avea sustinere legala, potrivit unui raport al Curtii de Conturi.

Spitalul de Copii incearca sa isi recupereze cei 70.000 de lei acordati sub forma de sporuri si i-a dat in judecata pe cei 14 medici chirurgi, in capul listei fiind directorul Eugen Boia. “Nu sunt de acord sa platesc banii”, a declarat managerul care s-a dat singur in judecata.

Sursa: Realitatea.net

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns