Descoperiti noile facilitati oferite de GhidCabinet.ro!

Ne bucuram sa va putem prezenta noul format al site-ului GhidCabinet.ro, conceput astfel incat sa raspunda principalelor nevoi de informare si comunicare ale unui medic modern. Pe langa rubricile pe care le cunoasteti deja, precum “Stirea zilei”, “Stiri si informatii” si “Noutati din Uniunea Europeana”, noul format ofera un set de rubrici noi ce acopera zone de interes maxim pentru medici: ghidul de joburi in Sanatate, o sectiune cu cele mai importante evenimente in domeniul medical, o cuprinzatoare sectiune legislativa si o alta dedicata serviciilor financiare pentru medici.

Una din ideile principale avute in vedere la realizarea conceptului noului GhidCabinet.ro a fost cresterea gradului de interactivitate, prin promovarea continutului generat de utilizatorii site-ului. Cititorii-medici care au ceva de spus si doresc sa isi exprime punctele de vedere, o vor putea face publicand articole in sectiunea “Opinia medicului”.  Pentru inceput, veti gasi aici eseurile medicului Alex Nicolici, care vor aparea sub semnatura Dr. Axel. Articolele discuta problemele sistemului de sanatate din Romania, dar nu din perspectiva oficiala sau cea a mass-media, ci din  aceea a unui medic “obisnuit” care, credem noi, rezoneaza cel mai bine cu ceea ce cred si simt cititorii nostri.

Accesul la feedback-ul cititorilor este facilitat de faptul ca cele mai recente comentarii sunt vizibile pe prima pagina a site-ului. In plus, veti putea cauta toate stirile publicate pe site care trateaza un anumit subiect (de ex. CNAS, pacienti, spitale etc.) si veti putea consulta, in premiera in Romania, o biblioteca medicala deschisa de GhidCabinet.ro pe Google Books.

Un alt element important vizat de noul format este sporirea impactului vizual al site-ului. Veti observa aparitia fotografiilor care insotesc stirile, precum si slideshow-ul care scoate in evidenta, din punct de vedere vizual, stirile cele mai importante ale zilei. In partea de jos a site-ului veti descoperi o cuprinzatoare sectiune de referinta, cu link-uri catre site-uri de institutii, organizatii si universitati din tara si strainatate.

Lansarea oficiala a noului GhidCabinet.ro va avea loc cu ocazia unui eveniment special pe care il vom organiza in luna octombrie 2010.

Pana atunci, va invitam sa explorati noul format al site-ului, sa ne scrieti impresiile dumneavoastra si sa il popularizati printre colegii, prietenii, partenerii de business, clientii si cunoscutii dumneavoastra.

Va multumim,

Echipa GhidCabinet.ro: Bogdan Barbu, Daria Macovei, Lucian Popescu, Simona Musat

Multumiri speciale: Allen Nedelcu, Laura Hanganu, Mirela Burlacu

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns