Conferinta Nationala de Medicina a Familiei (Bucuresti, 28-30 octombrie 2010)

Societatea Academica de Medicina Familiei (SAMF) organizeaza, in perioada 28-30 octombrie 2010, editia din acest an a Conferintei Nationale de Medicina Familiei, la Palatul Copiilor din Bucuresti.

La eveniment sunt invitati sa participe medici din toata tara, conferinta fiind creditata cu 24 de puncte de Educatie Medicala Continua. Conferinta, cu tema “Promovarea sanatatii (de la preventie la tratament) in societatea contemporana” se adreseaza tuturor medicilor interesati, in special celor cu specializarea medicina de familie. In cadrul evenimentului vor fi discutate teme precum: patologiile respiratorii, inumoprofilaxie/inflamatie, antibioterapie si patologie infecto-virala, diabet zaharat si boli endocrine, patologie pediatrica in medicina de familie, patologie cardiovasculara, reumatologie, hematologie, boli sistemice, hepato-gastroenterologie, patologie psihiatrica in medicina de familie, obstetrica si ginecologie in medicina de familie.

Taxa de participare la eveniment este de 150 de lei, in cazul in care inscrierile se realizeaza pana la data de 1 octombrie. Dupa aceasta data, taxa pentru inscriere va fi de 190 de lei. Participantii vor primi gratuit “Esentialul in Medicina de Familie”, editia a 2-a, coordonata de Prof. Dr. Dumitru Matei (cartea are 600 pagini si va fi pusa in vanzare ulterior conferintei la pretul de 100 lei). De asemenea, cei care vor lua parte la eveniment pot deveni membri ai SAMF, beneficiind de cotizatie gratuita pentru 2010. Participantii primesc si un abonament gratuit de un an la revista Practica Medicala, la care se adauga si Certificatul CMR care ofera 5 credite EMC, suplimentare conferintei.

Sursa: GhidCabinet.ro

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns