Ivatherm spera sa isi creasca afacerile cu 10% in 2010

Producatorul roman de dermatocosmetice Ivatherm estimeaza afaceri in crestere cu 10% in acest an, comparativ cu cele aproximativ 2 milioane de euro raportate in 2009, pe fondul extinderii gamei de produse, a declarat directorul general al companiei, Rucsandra Hurezeanu.

Afacerile Ivatherm au crescut dupa primele sase luni ale lui 2010 cu 10% in conditiile in care piata de profil a inregistrat scaderi. “Am incheiat 2009 cu o crestere de 10% in volum, iar cifra de afaceri s-a apropiat de doua milioane de euro. In 2010 ne-am consolidat pozitia pe piata cu mici variatii pe anumite segmente, iar in primul semestru am inregistrat o crestere de 10% in volum si valoare, in conditiile in care piata de dermatocosmetice a scazut cu 10% (…) Cresterea prognozata pentru intreg anul este de 10%”, a explicat Hurezeanu.

Ea a adaugat ca avansul afacerilor va fi determinat de marirea gamei in urma lansarii mai multor produse in acest an. Unul dintre fondatorii companiei este Mioara Sipos, mama Rucsandrei Hurezeanu, care a detinut fabrica de medicamente Pharmatech Targu Mures, vanduta in anul 2000 grupului sloven Lek, preluat ulterior de Sandoz (divizia de generice a grupului elvetian Novartis).

Sursa: Ziarul Financiar

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns