Hunedoara: Mai multe sectii ale Spitalului Judetean sunt "sub orice critica"

Mai multe sectii ale Spitalului Judetean de Urgenta Deva se afla intr-o situatie “precara” din cauza managementului “sub orice critica” al institutiei sanitare, derulat in ultimii 20 de ani, a declarat presedintele Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara, Mircea Molot, la finalul unei sedinte de analiza a unitatilor spitalicesti aflate in subordinea CJ.

Cele mai mari probleme au fost identificate la cladirea in care functioneaza sectia de neurologie, dar si la cea de pediatrie, unde tamplaria este putrezita iar instalatiile sunt defecte. “Am crezut, initial, ca sectia de pediatrie este problema majora a acestui spital, dar nu vazusem sectia de neurologie, care, pentru cateva minute, m-a translatat in secolul al XIX-lea, fapt datorat aspectului dezastruos pe care aceasta il are. Este revoltator ca nimeni, timp de multi ani, nu a luat nicio masura efectiva pentru rezolvarea acestei situatii”, a declarat managerul spitalului, Silviu Didilescu.

Noul manager i-a informat pe consilierii judeteni, prezentand si imagini video, despre faptul ca pavilioanele spitalului nu sunt izolate termic si ca exista probleme administrative si la sectiile de oncologie, oftalmologie sau de boli infectioase. El a atras atentia si asupra faptului ca laboratorul spitalului judetean nu este acreditat si ca multe dintre aparatele medicale sunt vechi si nu mai pot fi reparate, in lipsa unor contracte de service.

Sursa: Cronica Romana

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns