Help Net a avut afaceri de 40 de milioane de euro in primul semestru

Help Net Farma a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro, in conditiile unei marje de profit de circa 4%, si a anuntat ca doreste sa deschida inca 10 noi farmacii pana la finele lui 2010, dupa ce, in ultimii ani, compania si-a diminuat ritmul de dezvoltare din cauza crizei financiare.

“Profitul inregistrat in ultimii ani a fost reinvestit atat pentru sustinerea cash-flow-ului, diminuat de intarzierea cu care se recupereaza datoriile de la stat, cat si pentru investitii in dezvoltarea capitalului uman si a retelei”, se arata intr-un comunicat remis recent de companie.

“Asa cum in 2007 am luat decizia stoparii extinderii agresive a retelei, acum consider ca este momentul oportun pentru a relua investitiile in noi farmacii. Vizam o extidere coerenta la nivel national. Am planificat pentru luna august deschideri in Timisoara si Ramnicu Valcea si intentionam ca pana la sfarsitul acestui an sa ne imbunatatim prezenta nationala”, a declarat directorul general al Help Net Farma, Isabelle Iacob.

Sursa: Curierul National

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns