Colegiul Farmacistilor cere CNAS sa prelungeasca termenul de dezbatere pentru CoCa 2011

Colegiul Farmacistilor din Romania a trimis o adresa Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS)  in care ii solicita acesteia sa prelungeasca termenul de 5 zile lucratoare in care CFR poate sa trimita propunerile si observatiile referitoare la noul Contract Cadru pe 2011 si la normele metodologice aferente, se arata intr-un document publicat pe site-ul institutiei.

“Termenul in care ni s-a solicitat sa transmitem propunerile noastre este inadmisibil de scurt, pentru o consultare reala pe principalele acte normative care reglementeaza activitatea farmaciilor in relatie cu sistemul de asigurari de sanatate. Acest termen nu poate fi respectat de Colegiul Farmacistilor din Romania”, potrivit documentului.

Printre motivele invocate de Colegiul Farmacistilor privind imposibilitatea de a raspunde solicitarii CNAS intr-un termen atat de scurt se numara nevoia de a centraliza propunerile tuturor filialelor din teritoriu, indeplinirea anumitor proceduri de ordin birocratic printre care obtinerea aprobarilor din partea Consiliului National al CFR si pericolul ca reprezentantii farmacistilor sa nu reuseasca in timp util sa analizeze suficient Contractul Cadru.

Sursa: Colegiul Farmacistilor din Romania

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns