CMU deschide prima policlinica de mari dimensiuni dintr-un centru comercial

Centrul Medical Unirea (CMU), operatorul de servicii medicale private cu cea mai mare acoperire din tara, va deschide, in primul trimestru al anului viitor, “CMU Sun Plaza”, prima policlinica de mari dimensiuni dintr-un centru comercial.

Localizat in mall-ul Sun Plaza din Bucuresti, noul centru medical se va intinde pe o suprafata de 1.200 de metri patrati si va oferi o gama de servicii medicale de larga adresabilitate (medicina interna, ORL, cardiologie), CMU Kids (policlinica de pediatrie), recuperare fizica si un centru de diagnostic complet, inclusiv RMN, potrivit companiei.

“CMU Sun Plaza are, pentru Centrul Medical Unirea, o tripla semnficatie: este cea de-a 20-a clinica CMU din Bucuresti si din tara, este prima clinica de mari dimensiuni dintr-un centru comercial, fiind si cea mai mare policlinica din sudul Bucurestiului. Incercam, prin tot ceea ce facem, sa le oferim pacientilor si abonatilor nostri servicii medicale performante, atat in ceea ce priveste calitatea actului medical, tehnologia folosita, cat si apropierea dintre oameni”, a declarat Wargha Enayati, director general al CMU.

Sursa: Bursa

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns