SJU Slatina va sesiza Colegiul Medicilor in cazul nou-nascutului decedat

Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, medicul Romeo Stanculescu, a declarat ca unitatea medicala va sesiza Colegiul Medicilor Olt in cazul nou-nascutului care a murit la nastere.

Stanculescu a spus ca spitalul realizeaza in prezent o ancheta administrativa pentru a stabili daca au fost respectate de catre cadrele medicale atributiile din fisa postului, iar la inceputul acestei saptamani au fost luate declaratii de la medici si cadrele medicale medii.

Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina a mai spus ca potrivit foii de observatie si declaratiilor personalului medical ar fi fost respectati pasii prevazuti in cazuri de nasteri si interventii chirurgicale, iar Comisia de Disciplina si Colegiul Director se vor intruni pentru a dezbate cazul abia dupa efectuarea necropsiei.

Medicul Stanculescu a mentionat ca o pacienta de 29 de ani din Potcoava, judetul Olt, a fost internata pe data de 24 iulie, ora 0:15 si ca a fost urmarita de personalul medical periodic, la interval de cateva ore, constatandu-se de fiecare data ca starea pacientei, precum si a fetusului sunt in limite normale.

Sursa: Agerpres

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns