Site-ul Farm.ro, prezentat in presa de larga circulatie

In ultima perioada, sistemul de cautare si rezervare de medicamente Farm.ro a beneficiat de multa atentie din partea unor ziare de mare tiraj. Acestea au facut cunoscute publicului larg facilitatile oferite de site utilizatorilor sai. In conditiile dificile existente pe piata farmaceutica in aceasta perioada, Farm.ro ofera pacientilor posibilitatea de a gasi si rezerva rapid medicamentele de care au nevoie, in cea mai apropiata farmacie.

In acelasi timp, sistemul ofera farmaciilor posibilitatea de a se promova, de a-si face cunoscute ofertele si promotiile. Farm.ro este un instrument util si pentru medici, care pot verifica disponibilitatea medicamentelor folosind acest sistem. Atat farmacistii, cat si medicii isi pot crea propriul site de promovare in sistemul Farm.ro.

Va oferim mai jos link-uri catre articolele despre Farm.ro aparute in presa saptamana trecuta:

Adevarul: http://www.adevarul.ro/societate/sanatate/Antibioticele-in_topul_cautarilor_pe_internet_0_298770570.html

Evenimentul zilei: http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-pas-inapoi-cu-noul-sistem-de-compensare-900543.html

Radio France International: http://www.rfi.ro/stiri/social_economic/Cum-gasiti-rapid-medicamentul-cautat.html

CanCan: http://www.cancan.ro/viata/utile/cauta-pe-internet-medicamentele-de-care-ai-nevoie-114079.html

Solicitarile de inregistrare a farmaciilor/cabinetelor medicale in sistemul Farm.ro, sau de creare a unui site de promovare propriu pot fi adresate reprezentantilor Pharmec din zona dumneavoastra. Informatii suplimentare despre inregistrarea in sistem puteti afla trimitand un Email la adresa farmro@farm.ro.

Sursa: Pluriva

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns