Pharmec a gestionat cu promptitudine modificarea cotei TVA in program

Inca din momentul anuntarii modificarii cotei TVA, echipa Pharmec a depus eforturi deosebite pentru a asigura o trecere fara probleme la noua cota in programul pentru farmacii. In acest context  Pharmec News, canalul de stiri al aplicatiei Pharmec, a initiat un sondaj de opinie in randul farmacistilor, pentru a afla cum au fost percepute in farmacii eforturile echipei noastre. Pe langa perceptia privind modul in care Pharmec a gestionat trecerea la noua cota TVA,  am dorit sa aflam si care este nivelul general al increderii farmacistilor in program.

In spiritul de transparenta pe care Pharmec si-a propus sa il promoveze in relatia cu clientii sai, va prezentam rezultatele acestui sondaj:

65,64% dintre farmacii au considerat activitatea depusa de echipa Pharmec pentru modificarea cotei TVA din program ca fiind “Excelenta”, 22,7% au votat “Foarte buna”, iar 4,29% au optat pentru raspunsul “Buna”. Se poate spune astfel ca majoritatea covarsitoare a farmaciilor participante la sondaj (92,63%) au fost multumite de modul in care Pharmec a gestionat modificarea cotei TVA in program.

“Jos cu palaria, ati facut o treaba foarte buna la modificarea de TVA! Ati abordat toate variantele posibile, v-ati gandit si la factura din iunie cu 19% care intra azi. Ati facut o treaba profesionista. Felicitari!”, a declarat farm. spec. Horvath Geza, unul dintre utilizatorii aplicatiei.

Cea de-a doua intrebare a vizat increderea farmacistilor in rezolvarea prompta de catre Pharmec a oricaror probleme cauzate de modificarile legislative (modificare TVA, schimbari liste etc.). 72,84% dintre farmaciiile participante au raspuns ca au incredere “Foarte mare” in rezolvarea prompta a acestor probleme de catre echipa Pharmec, iar 20.99% au incredere “Mare” intr-o astfel de rezolvare. In total, 93,83% dintre farmaciile participante la sondaj au exprimat un grad mare de incredere in program, procentul fiind chiar mai ridicat decat cel inregistrat in cazul primei intrebari. La sondaj au participat farmacisti din 162 de farmacii, din 32 de judete.

Rezultatele sondajului arata ca programul Pharmec se bucura de o reputatie solida in randul clientilor sai, majoritatea fiind multumiti atat de modul in care a fost rezolvata cea mai recenta problema de modificare legislativa aparuta, cat si de felul in care Pharmec reactioneaza de obicei in astfel de situatii.

Echipa Pharmec va multumeste pentru increderea acordata si va asigura ca va continua sa isi dedice eforturile imbunatatirii permanente a aplicatiei dumneavoastra.

Sursa: Echipa Pharmec

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns