MS si CNAS risca sa fie date in judecata

Tody Group, un furnizor de servicii integrate de laborator, intentioneaza sa dea in judecata Ministerul Sanatatii (MS) si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). Reprezentantii Tody Group sustin ca cele doua institutii au cheltuit nejustificat o suma de 43 de milioane de euro, bani proveniti din plata asigurarilor de sanatate.

“In acest moment suntem in cautarea unei case de avocatura care sa ne reprezinte in ceea ce priveste neconstitutionalitatea actelor emise de guvern prin care MS si CNAS aloca discriminatoriu bani publici. Suntem hotarati sa facem toate demersurile pana vom obtine interzicerea prevederilor discriminarii in normele de alocare a fondurilor de catre MS si CNAS”, a precizat Valeriu Todirascu, director economic in cadrul Tody Group.

Inainte de a lua in calcul posibilitatea de a da in judecata MS si CNAS, furnizorul de servicii integrate de laborator a trimis catre mai multe institutii o metodologie prin care ofera o varianta de economisire a sumei de 43 de milioane de euro.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns