Medicamente, donate sinistratilor din Moldova

Spitalele din cinci judete din Moldova afectate de inundatii au primit medicamente in valoare de 700.000 de lei. Donatia a fost facuta de catre compania farmaceutica Terapia Ranbaxy, in cadrul unei campanii derulate de Primaria Cluj-Napoca.

“Compania farmaceutica clujeana Terapia Ranbaxy a raspuns apelului la solidaritate lansat de Primaria Municipiului Cluj-Napoca in campania Clujenii-aproape de sinistrati. Donatia este alcatuita din antibiotice, antiinflamatoare, medicamente pentru afectiuni cardiace si polivitaminizante care vor ajunge, prin intermediul Societatii Nationale de Cruce Rosie, in spitale din judetele Botosani, Neamt, Bacau, Braila si Tulcea”, se arata intr-un comunicat de presa.

Mai exact, donatia a fost ceruta initial doar pentru Spitalul din Dorohoi. “Donatia a depasit necesitatile spitalului din Dorohoi, pentru care solicitasem initial ajutor. Acesta este motivul pentru care, prin filialele Societatii Nationale de Cruce Rosie, medicamentele oferite vor ajunge pe toata zona Moldovei si in Dobrogea, la spitalele unde este cea mai mare nevoie de ele”, a explicat Simona Bratu, directorul filialei Crucea Rosie Cluj.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns