Joburi pentru farmacisti in Marea Britanie

Cel mai mare lant farmaceutic din Marea Britanie, Lloyds Pharmacy, angajeaza farmacisti romani care doresc sa lucreze in straintatate, posturile, in regim full-time, fiind disponibile pe tot teritoriul Regatului Unit.

Lloyds Pharmacy (http://www.lloydsparmacy.com) detine peste 1.700 de farmacii in Marea Britanie si are in prezent circa 16.000 de angajati, unitatile farmaceutice fiind plasate atat in sanul comunitatilor, cat si in centre de tratament. Lloyds Pharmacy este parte a companiei Lloyds Pharmacy Limited, detinuta de Celesio AG, cel mai mare distribuitor de medicamente din Europa, cu reprezentante in 14 tari. Cu cele trei divizii ale sale, Celesio Wholesale, Celesio Pharmacies si Celesio Solutions, grupul ofera intreaga gama de produse farmaceutice si servicii legate de domeniul farmaceutic.

Candidatii care doresc un post de farmacist in Marea Britanie trebuie sa aiba intre 22 si 45 de ani si cel putin 3 ani de experienta in domeniu, cu exceptia absolventilor din 2008, 2009 sau 2010, care pot ocupa un post chiar daca nu au experienta.

Pentru a fi eligibili, doritorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
1. Candidatii care au absolvit inainte de 2008, trebuie sa aiba cel putin 3 ani de experienta.
2. Absolventii din 2008, 2009 si 2010 sunt acceptati, chiar daca nu au experienta.
3. Candidatii trebuie sa fie extrem de seriosi in ceea ce priveste dorinta de a lucra in Marea Britanie.
4. Candidatii nu trebuie sa isi doreasca sa lucreze doar in Londra sau in marile orase.

Salarii intre 2.830 si 3.750 de lire sterline

Lloyds Pharmacy ofera angajatilor sai salarii cuprinse intre 2.830 si 3.750 de lire sterline. Pe langa salariu, viitorii angajati ai lantului de farmacii mai beneficiaza de: cazare gratuita pentru 4 saptamani sau de 2.000 de lire sterline, echivalentul chiriei, bonusuri pentru performanta, asigurare medicala privata, taxa anuala RPSGB platita, cateva zile de pregatire profesionala continua platite, pensie, 25 de zile de concediu anual, masina in sistem de leasing, cu posibilitatea platii unor rate reduse, asigurare stomatologica ieftina pentru farmacisti si pentru familiile lor si chiar posibilitatea de a imprumuta fara dobanda aproximativ 3.000 de lire sterline.

Pentru a obtine postul, farmacistii sau absolventii Facultatii de Farmacie trebuie sa indeplineasca urmatoarele etape:
1. Obtinerea Certificatului de Conformitate de la Ministerul Sanatatii proces care dureaza in jur de 2 luni).
2. Inregistrarea la Societatea farmaceutica regala a Marii Britanii (RPSGB), proces care, in cazul in care toate documentele sunt in ordine, dureaza cel putin 6 saptamani.
3. Testul Linguarama, in cadrul caruia sunt examinate competentele de limba engleza ale candidatilor si care dureaza circa 1 saptamana (http://www.linguarama.com).
4. Candidatii primesc oferta de loc de munca la circa 4 saptamani de la exectuarea testului Linguarama.
5. Obtinerea permisului de munca, dupa primirea ofertei de munca, inregistrarea la RPSGB si Linguarama, care dureaza intre 8 si 10 saptamani dupa primirea ofertei de munca.
6. Obtinerea Cadrului de Munca, dupa obtinerea permisului de munca, proces care dureaza intre 4 si 6 saptamani de la acordarea permisului de munca.
7. Relocarea catre noul job.

Costuri:
1. Legalizarile pentru Certificatul de Conformitate=50-100 de lire sterline
2. Inregistrarea la RPSGB=300 de lire sterline
3. Linguarama=130 de lire sterline

Toti farmacistii interesati trebuie sa ia legatura cu Biroul Work Experience Bucuresti (http://b.workexperience.ro) la telefonul 0755.329.329 (12:00-17:00/L-V) sau sa trimita CV-ul in limba engleza la adresa bucuresti@workexperience.ro (recomandat).

Sursa: Work Experience Bucuresti

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns