Forumul Patronatelor Medicilor de Familie, la a II-a editie

Patronatul Medicilor de Familie “Callatis” din Constanta si Patronatul Medicilor de Familie Iasi organizeaza, in perioada 29 iulie-1 august 2010, cea de-a doua editie a Forumului Patronatelor, la Casa de Cultura Mangalia. Evenimentul se desfasoara sub egida Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie din Romania si va aduce in discutie teme de interes in Sanatate.

Printre cele mai importante subiecte care vor fi dezbatute se numara: Contractul-Cadru in viziunea patronatelor, finantarea in cabinetele de familie si managementul comunicarii in cabinetele medicilor de familie. Participantii sunt invitati sa abordeze medicina de familie ca pe o medicina complexa, avand posibilitatea de a afla multiplele oferte de servicii medicale moderne ce pot fi oferite pacientilor, astfel de servicii terapeutice noi reprezentand surse de finantare alternative Contractului cu Casa.

In cadrul evenimentului vor fi organizate cinci work-shop-uri cu teme de mare interes:
1. servicii complementare: evaluarea obezitatii, aerosoli, spirometrie, presoterapie, drenaj veno-limfatic.
2. lumina polarizata si fitoterapie in tratamentul pacientului.
3. medicina cuantica si aplicatiile sale in terapie.
4. acupunctura si
5. gemoterapia in practica medicului de familie.

Inscrierile la eveniment se realizeaza pana la data de 15 iulie, in cazul in care participantii doresc sa li se asigure mapa de prezentare a Forumului Patronatelor. Taxa de participare pentru inscrierile efectuate pana la data de 15 iulie este, pentru membrii patronatelor, de 150 de lei/medic+1 work-shop gratuit, iar pentru ceilalti participanti de 200 de lei. Pentru inscrierile acceptate dupa 15 iulie, taxa se ridica la 200 de lei/medic, 20 de lei/persoana pentru work-shop, taxa pe loc-300 lei/persoana, participare seara festiva-100 de lei/persoana.

Pentru inscrieri cu lucrari sau dezbateri patronale, puteti trimite pana la data de 15 iulie un rezumat de maximum o pagina al lucrarii. Persoana de contact: dr. Magdalena Ibanescu, magdaibanescu@yahoo.com.
Persoana de contact pentru inscrieri: Dr. Mircea Silion, salex90@yahoo.com, Tel.: 0749 55 15 64.

Sursa: GhidCabinet.ro

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns