Florin Popescu: Romancele cer tot mai multe cezariene fara indicatie

In ultimii ani, tot mai multe romance se tem sa nasca pe cale naturala si aleg operatia cezariana, desi interventia nu este neaparat necesara, a avertizat medicul Florin Popescu, specialist in obstretica-ginecologie la Spitalul Clinic Filantropia, in cadrul conferintei “Bebe Sanatos”, aflata la a III-a editie in Capitala.

“Sa nu uitam ca operatia cezariana este un act chirurgical major. Pot aparea accidente intraoperatorii, probleme respiratorii, probleme legate de anestezie si chiar intarzierea aparitiei lactatiei”, a mai precizat medicul, care a atras atentia viitoarelor mame tentate de operatia cezariana ca “nasterea pe cale naturala ramane cea mai sigura solutie atat pentru mama, cat si pentru fat”.

Florin Popescu a raspuns intrebarilor mamelor si viitoarelor mamici, in cadrul conferintei “Bebe Sanatos”, organizata in Capitala la sfarsitul saptamanii trecute. La eveniment au luat parte mai multi medici specialisti care au oferit indicatii parintilor in ceea ce priveste alimentatia bebelusilor, febra la copii, efectele fumatului pasiv asupra copiilor si beneficiile medicinei homeopate in cazul bebelusilor.

Sursa: GhidCabinet.ro

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns