Cseke Attila a cerut o analiza a situatiei de la Cantacuzino

Conducerea Ministerului Sanatatii a decis sa analizeze situatia de la Institutul Cantacuzino (INC), dupa ce in presa au aparut cateva articole care sustineau ca mai multe agentii din subordinea INC ar putea fi transferate, iar Institutul ar putea fi faramitat.

Potrivit unor surse din interiorul INC, “ministrul Cseke s-a aratat revoltat de ceea ce se intampla la Cantacuzino, dar si pentru faptul ca a trebuit sa afle din presa situatia reala de aici”. In acest sens, ministrul Sanatatii si-a trimis la Cantacuzino corpul de control, dar si pe consilierul personal Gheza Molnar pentru a verifica informatiile aparute in presa.

Conform articolelor aparute in media, Guvernul ar pregati un act normativ prin care centrele nationale de referinta de la Institutul Cantacuzino (centre unde se certifica existenta unor virusuri) vor fi preluate de Institutul National de Sanatate Publica (INSP). Odata cu acest transfer, patrimoniul INC de 120.000 de metri patrati din Bucuresti se afla in pericol de a fi vandut in scopuri imobiliare, potrivit presei.

Sursa: Financiarul

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns