Basescu taie bani de la Sanatate pentru a-i ajuta pe sinistrati

Presedintele Traian Basescu a declarat la inceputul acestei saptamani ca “se va taia de la educatie si sanatate” pentru a putea ajuta cu materiale de constructie sinistratii din judetele afectate de inundatii.

“Primul lucru pe care trebuie sa il faca oamenii este sa fie solidari unii cu altii. Cat despre sprijinul Guvernului, se fac evaluari si vom pune la dispozitie materialele de constructie. Banii vor veni de la bugetul de stat. Se va taia de la educatie si de la sanatate”, a mentionat seful statului. Presedintele Traian Basescu a vizitat in aceasta saptamana mai multe localitati afectate de inundatii din Moldova, fiind intampinat de oameni ale caror case au fost distruse sau grav avariate.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Basescu taie bani de la Sanatate pentru a-i ajuta pe sinistrati”

  1. Loredana Angelescu A spus:

    Exact de la domeniile acestea trebuia sa taie!!! Ca in rest totul este perfect!!! Rusine!!!

  2. GhidCabinet.ro A spus:

    Bineinteles, situatia sinistratilor este una foarte grava, iar acesti oameni au nevoie de ajutorul nostru. Acest lucru nu inseamna insa ca anumite domenii strategice nationale sunt mai importante decat celelalte si ca banii ar trebui sa provina doar din anumite sectoare. Bugetul alocat sinistratilor poate fi constituit fie din alte surse bugetare fie, in mod egal sau proportional, din bugetele tuturor ministerelor.

Lasa un raspuns