Afacerile CMU au crescut cu 36% in primul semestru

Centrul Medical Unirea (CMU) a avut in primele sase luni ale lui 2010 venituri de 10,16 milioane de euro, cu 36% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat al companiei de servicii medicale. CMU a precizat ca veniturile maternitatii CMU Regina Maria au crescut cu 132% si ca au avut evolutii pozitive si restul activitatilor companiei, respectiv serviciile spitalicesti, de imagistica sau policlinicile.

“Strategia noastra de business, dupa preluarea de catre Advent, a fost focusata pe a atinge maximul de eficienta in 2010, considerat drept un an critic pentru demararea planurilor de investitii in noua structura de actionariat. Asistam la o piata care, desi nu a avut mult de suferit de pe urma crizei, a cerut mai multa indrazneala si atentie la oportunitati”, a declarat directorul general adjunct al CMU, Sergiu Negut.

Potrivit lui Negut, piata serviciilor medicale din Romania necesita investitii strategice si servicii mai avansate. “Ne dorim sa initiem investitii de tip greenfield, care vor deveni functionale in 2011. In curand vom deschide o noua clinica intr-o zona de top a Bucurestiului si vom incepe lucrarile la noul spital CMU”, a mai spus Negut.

Sursa: Curierul National

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns