Soferii din industria farma, campioni la accidente auto

Soferii firmelor din industria farmaceutica inregistreaza aproximativ doua accidente de masina pe an, fiind campionii pierderilor provocate companiilor de asigurari de catre masinile achizitionate de firme in leasing, potrivit lui Arnault Leglaye, directorul general al companiei de leasing operational Arval.

“Cele mai mult accidente le fac clientii din industria farma: aproximativ doua accidente de masina, pe an. Angajatilor nu prea le pasa, de obicei, de masinile companiilor. Cu toate acestea, clientii nostri cer in continuare fransiza zero. Este periculos pentru ca in acest fel nu sunt motivati sa fie precauti. Nu inteleg de ce companiile de asigurari mai promoveaza produsele fara fransiza”, a declarat Leglaye.

Seful Arval Romania, membra a grupului financiar francez BNP Paribas, sustine ca rata accidentelor nu este sustenabila nici pentru companiile de asigurari, nici pentru clientii firmelor de leasing operational. Arval estimeaza ca va ajunge anul acesta la o flota de 3.400 de autovehicule, in crestere cu 26% fata de nivelul de anul trecut.

Sursa: Ziarul Financiar

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Un raspuns la “Soferii din industria farma, campioni la accidente auto”

  1. axel A spus:

    nu demult era sa ma ia in bot (cu tot) un auto de firma farma cu “dulcolax” pe el. credeti ca dupa evitarea accidentului , la mustata, am mai avut o perioada nevoie de…dulcolax ? recomand constipatilor (la propriu) o iesire pe strazile patriei, pentru tratament.

Lasa un raspuns