Parintii copilului aflat in moarte cerebrala ii acuza pe medici

Sebastian Bunica, in varsta de 9 ani, din Craiova, copilul care se afla in moarte cerebrala dupa ce a fost operat de medicii de la Spitalul “Grigore Alexandrescu”, se afla intr-o stare din ce in ce mai grava. Corpul copilului, de la genunchi pana la abdomen, a inceput sa se tumefieze. Parintii, care au declarat ca nu doresc sa il deconecteze de la aparate, stau langa el tot timpul si spera la o minune care sa le salveze copilul.

“Nu stie nimeni ce are, medicii fac presupuneri, ca ar putea fi de la medicamentele care-i sunt administrate. De cand l-am adus la acest spital, starea lui a fost din ce in ce mai grava si nimeni nu a stiut sa ne explice care sunt cauzele”, a declarat Lorena Bunica, mama copilului.

Sotii Bunica ii invinuiesc pe medici ca nu au comunicat cu ei si nu le-au prezentat starea reala a copilului. Reprezentantii spitalului spun ca nu este vorba despre o culpa medicala, ci de o intamplare nefericita. “Am spus familiei ca este o operatie dificila, dar copilul nu a stat fara sange pentru ca noi, atunci cand intram in sala, intram cu o rezerva. Din nefericire, in timpul operatiei s-a produs o hemoragie, iar dupa trezire au aparut semnele unei suferinte cerebrale”, a spus dr. Ioan Basca, specialistul care l-a operat pe copil.

Sursa: Adevarul

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns