Medicii din Teleorman refuza sa preia ambulantele oferite de MS

Medicii din Teleorman au refuzat sa preia autospecialele repartizate de Ministerul Sanatatii pentru ca le era teama ca acestea sa nu se transforme in tentatii pentru hotii de masini, pe perioada in care ei vor intra in locuintele pacientilor pentru consultatii.

Directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Teleorman, Dan Stefanescu, a precizat ca medicii au sustinut ca, pe de o parte, cheltuielile nu sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, dar si ca, fiind foarte scumpe si, in plus, dotate cu mai multe truse medicale, cu telefon mobil si GPS, s-au temut ca vor constitui tentatii pentru hotii de masini.

“Niciun medic nu a dorit, pana in prezent, sa preia responsabilitatea acestor masini, motivand, dupa parerea mea justificat, ca in momentul in care efectueaza o consultatie la domiciliu, la un bloc sau la o casa de la tara, trebuie sa lase masina la orice ora din zi sau din noapte in strada, nesupravegheata. Intre timp, cu aceasta masina se poate intampla orice. Nimeni nu a vrut sa-si ia aceasta responsabilitate”, potrivit lui Stefanescu.

Sursa: Realitatea.net

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns