Directorul Maternitatii Filantropia din Bucuresti este acuzat de malpraxis

Daniela Alexandru, o femeie din Targoviste in varsta de 36 de ani, il acuza pe unul dintre cei mai cunoscuti ginecologi din Capitala, Gheorghe Peltecu, de malpraxis. Pacienta a suferit o interventie chirurgicala de indepartare a unui chist ovarian, anul trecut pe 4 februarie, la Spitalul Filantropia, condus de dr. Peltecu.

“La sapte zile de la operatie au aparut complicatiile. Se pare ca in timpul operatiei imi fusese sectionat ureterul drept si se facuse o acumulare de urina. Am suferit o noua interventie pentru indepartarea urinei”, a declarat pacienta. Dupa cateva zile, medicii au operat-o din nou pe Daniela Alexandru, deoarece a aparut o ocluzie intestinala.

“Dupa o a treia operatie am fost trimisa la Fundeni. Tomografia a aratat ca am o plaga la ureterul drept si am fost din nou operata. De aceasta data mi-am pierdut rinichiul pentru ca ureterul nu mai putea fi recuperat”, potrivit pacientei. Dupa aproape un an, femeia de 36 de ani a depus plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 si cere despagubiri morale in valoare de 600.000 de euro si despagubiri materiale de 7.000 de euro.

Sursa: Adevarul

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns