Cum va restructura Attila Cseke institutiile aflate in subordinea MS

Ministrul Sanatatii, Attila Cseke, a anuntat la inceputul acestei saptamani ca are un plan de restructurare a institutiilor din subordine. Ministrul a precizat ca proiectul de restructurare a fost deja postat pe site-ul institutiei si ca acesta prevede reducerea a cate doua posturi de directori adjuncti de la directiile de sanatate publica din fiecare judet.

Cseke a precizat ca Ministerul Sanatatii are doar noua agentii in subordine care pot fi reorganizate. Ministrul a dat exemplul Institutului National de Medicina Sportiva, care “functioneaza mai mult pentru olimpici” si, desi are atributii in domeniul sanatatii, ar putea fi transferat la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Cseke Attila a explicat ca institutiile ar putea fi reorganizate astfel incat din doua institutii sa ramana una singura.

In privinta consilierilor personali, ministrul a precizat ca are patru angajati cu jumatate de norma la care nu ar renunta, deoarece nu este de profesie medic si trebuie sa se consulte cu ei in privinta deciziilor pe care le ia.

Sursa: Agerpres

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns