Cseke Attila anunta restructurari in Sanatate

Dupa ce motiunea de cenzura a picat, Guvernul Boc se vede nevoit sa apeleze la o remaniere pentru a castiga un plus de imagine, dupa ce in ultima luna puterea s-a confruntat cu o scadere dramatica a nivelului de incredere (PDL a inregistrat un minus de 10% in doar o luna, conform unui sondaj propriu).

Doi ministri importanti ai Cabinetului Boc au declarat ca remanierea este iminenta. Attila Cseke, ministrul Sanatatii, a precizat clar de unde vor urma sa plece angajatii din Sanatate: “De la directiile de Sanatate. Reducem din functiile de conducere si nu numai”. Ministrul Sanatatii se afla pe locul al treilea in clasamentul ministrilor cu cei mai multi consilieri personali, cu 10 astfel de persoane numite in functie. El este devansat de Emil Boc, cu 12 consilieri personali, si de Kelemen Hunor, ministrul Culturii, cu 11 consilieri personali.

Si alti ministri ai Executivului au anuntat restructurari. Printre acestia se numara Adriean Videanu, ministrul Economiei, Laszlo Borbely, ministrul Mediului, si Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.

Sursa: Gandul

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns