Centrofarm estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 22% pentru 2010

Reteaua locala de farmacii Centrofarm  a luat in calcul o crestere a afacerilor cu 20-22% in construirea bugetului pe 2010, in concordanta cu extinderea pietei de profil. In 2009, cifra de afaceri inregistrata de Centrofarm a ajuns la aproape 145 de milioane de lei.

“Urmarim mentinerea retelei la nivel de top. Din momentul primelor semne ale crizei economico-financiare ne-am orientat tactic si strategic spre organizarea unor farmacii in regim non-stop in Bucuresti, Iasi si Targu Mures. Daca realitatile pietei ne vor demonstra ca sunt utile pentru consumatori si pentru business-ul nostru vom continua pe aceasta linie”, a declarat Dorin Catana, directorul general al Centrofarm.

“Strategia principala pe 2010 o reprezinta consolidarea lantului existent de farmacii. Nu excludem extinderea retelei in centre comerciale”, a mai precizat Catana. Reteaua de farmacii Centrofarm, privatizata din anul 2004, detine in prezent 61 de unitati farmaceutice. Dintre acestea, 35 sunt in Bucuresti, celelalte fiind dispuse in aproape toate judetele tarii.

Sursa: Bursa

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns