Aviva intentioneaza sa intre din nou pe piata asigurarilor de sanatate

Aviva, al patrulea jucator de pe piata locala a asigurarilor de viata, analizeaza posibilitatea de a intra din nou pe piata asigurarilor de sanatate, prin parteneriate cu mai multe retele de clinici private, dupa ce, la sfarsitul lui 2008, a renuntat sa mai vanda astfel de produse financiare.

Aviva, controlata de grupul britanic cu acelasi nume, a avut in perioada 2005-2008 un produs de asigurare de sanatate in parteneriat cu operatorul de clinici private Medicover, dar in trei ani numarul politelor vandute a fost de numai 2.000, sub asteptarile initiale, motiv pentru care compania a renuntat la aceasta linie de business.

“Exploram posibilitatea de a lansa un produs de asigurare de sanatate, probabil pana la sfarsitul lui 2010. Cred ca acum este un moment prielnic pentru aceasta piata, sanatatea a devenit o prioritate colectiva mult mai mare decat era acum cinci ani. Mai multa lume intelege acum ca ingrijirea sanatatii costa si este nevoie de asigurare”, a declarat Mihai Popescu, directorul general al Aviva.

Sursa: Ziarul Financiar

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns