Ancheta la Constanta dupa ce victima unui jaf a fost plimbata intre spitale

Spitalul Judetean de Urgenta Constanta a demarat o ancheta dupa ce victima unui jaf comis luni intr-un restaurant din oras a fost plimbata intre doua unitati sanitare, desi se afla in stare grava. Purtatorul de cuvant al institutiei, Florian Stoian, a declarat ca pacientul, Marin Lixandroiu, un barbat in varsta de 71 de ani, a fost adus luni la ora 7:30 la Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta, de catre un echipaj SMURD. Prezenta un traumatism cranian, insa era constient si echilibrat hemodinamic.

Dupa ce i-au facut mai multe radiografii si o examinare la computerul tomograf, medicii au chemat ambulanta pentru a-l transporta la sectia Buco-Maxo-Faciale (BMF), dar, desi primul apel a fost facut la ora 10:30, salvarea nu a ajuns pana la ora 14:00.

Pacientul a fost dus inapoi la UPU, deoarece sectia BMF nu avea medic de garda. Stoian a precizat ca pacientul a fost trimis la BMF, desi se stia ca nu exista medici de garda, pentru ca de obicei in sectie exista medici care consulta. Marti dimineata, pacientul a intrat in coma. Acesta a fost operat si in prezent se afla la Terapie Intensiva.

Sursa: Realitatea.net

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns