AMFB organizeaza alegeri pentru un nou consiliu director

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti (AMFB) organizeaza pe data de 9 septembrie, la Palatul Copiilor, sala Excelsior, Adunarea Generala a membrilor AMFB si alegeri pentru un nou consiliu director al Asociatiei, precum si un simpozion cu tema “Bolile infectioase, mereu in actualitate”, potrivit unui comunicat remis de organizatie.

Pentru a concura la o functie in consiliul director al AMFB, potentialii candidati trebuie sa fie membri ai Asociatiei de cel putin trei ani, sa aiba cotizatia platita la zi, sa fie medici primari sau specialisti in medicina de familie si sa fi avut o participare activa la dezvoltarea si promovarea organizatiei, se arata in comunicat.

Candidaturile pentru functiile din consiliul director se depun cu cel putin 60 de zile calendaristice inaintea desfasurarii Adunarii Generale in care vor avea loc alegerile (data limita este 9 iulie 2010), la sediul AMFB din strada Ionel Perlea, nr. 10. Candidaturile vor cuprinde declaratia de candidatura, un CV si un program personal de dezvoltare si de management al Asociatiei.

Declaratia de candidatura va cuprinde: numele, prenumele si CNP-ul candidatului, functia dorita si celelalte functii pe care le detine acesta. Dosarele de candidatura vor fi examinate de comisia electorala. Membrii AMFB vor trebui sa aleaga noua membri in consiliul director si doi membri supleanti.

Sursa: GhidCabinet.ro

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns