Actionarii bancii de celule Stem Health vor sa investeasca intr-un centru de transplant

Banca elena de celule stem Stem-Health, detinuta in proportie de 50% de Marfin Investment Group (MIG), analizeaza posibilitatea de a investi circa 10 milioane de euro intr-un centru de transplant de celule stem pe piata locala.

“Am facut un calcul, iar fondurile necesare ar fi de circa 10 milioane de euro. Nu este o problema de bani. Avem nevoie de aprobari pentru acest proiect, discutam cu autoritatile, dar nu cred ca le vom obtine. Spitalele publice vor sa pastreze aceasta activitate pentru ele”, a declarat Nikolaos Nicolaidis, managing director al Stem-Health, care detine si un pachet minoritar de actiuni.

Compania este prezenta pe piata locala printr-o banca de celule stem deschisa anul trecut in urma unor investitii de 2 milioane de euro realizate in parteneriat cu Centrul Medical Unirea, unul dintre principalii jucatori de pe piata serviciilor medicale private. Pentru acest an, compania estimeaza o cifra de afaceri de circa 1 milion de euro, iar pentru 2011 targetul stabilit este atingerea unui nivel de 3,4-4 milioane de euro.

Sursa: Ziarul Financiar

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns