Reduceri de personal la Ambulanta Olt

43 de angajati din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) Olt vor fi disponibilizati anul acesta, deoarece salariatii au contracte de munca pe perioada nedeterminata, iar unitatea nu  va mai reinoi contractele. Printre cei 43 de salariati se numara si doi medici, restul fiind asistenti, ambulantieri si soferi.

“In iunie pleaca sase persoane, acum in mai pierdem un medic pentru ca el a fost angajat cu contract pe perioada determinata si l-am prelungit deja de doua ori si acum nu ne mai permite legea. Cele mai semnificative reduceri de personal sunt in lunile septembrie si octombrie, cand vor plecat 10-15 angajati lunar”, a declarat Laurentiu Moisiu, seful SJA Olt.

“Ambulanta Olt se va descurca si fara acesti angajati, asa cum a facut-o si inainte de a-i incadra pe ei in munca in 2008 si 2009. Nu va fi bine pentru ca oricum aveam personal insuficient. Am facut chiar si o solicitare la minister pentru a obtine o derogare in sensul deblocarii unor posturi. Daca se va micsora fondul de salarii, in mod sigur nu vom mai face angajari nici daca am obtine deblocarea posturilor”, a explicat Moisiu.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns