Familia Ameliei Antoniu ii vrea pe medici in puscarie

Familia prim-solistei de la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, Amelia Antoniu, a facut plangere penala impotriva conducerii Spitalului CF 2 din Capitala. Documentul a fost depus la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Soprana Amelia Antoniu (36 de ani) se afla in continuare internata cu pneumonie acuta la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Capitala. Ea urmeaza un tratament cu antibiotice, doua dintre medicamente administrandu-i-se intravenos. Pe langa pneumonie, Amelia Antoniu a facut blefarita, o infectie oculara pentru care familia este nevoita sa cumpere medicamente, din cauza ca acestea nu exista la spital.

Medicii de la “Victor Babes” nu stiu deocamdata ce ii provoaca pneumonia. “Nu am descoperit nici acum cu ce s-a infectat. Amelia are in continuare pneumonie si cred ca mai stam o saptamana in spital. Nu se poate ca lucrurile sa ramana asa, am depus deja o plangere penala  impotriva CF 2, sper ca autoritatile sa deschida o ancheta”, ne-a declarat mama Ameliei, Paula Antoniu.

Sursa: CanCan

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns