Un oradean a stat trei ani cu un bisturiu uitat de medici in coloana

Un roman in varsta de 54 de ani din Oradea a stat trei ani cu un bisturiu uitat de medici in coloana, in urma unei operatii. Ionel Nistor a fost operat in 2004 la o clinica din Cluj pentru ca avea o infectie la coloana, insa in urma operatiei, pacientul se plangea in continuare de dureri foarte mari, iar dupa trei ani a aflat si care era cauza acestora: un fragment de bisturiu de 4,5 centimetri uitat de medici in coloana barbatului.

In prezent, Nistor vrea sa isi caute dreptatea la Haga si si-a depus deja dosarul la Curtea Internationala de Justitie deoarece medicul care l-a operat in tara a fost gasit nevinovat. Desi initial oradeanul ceruse despagubiri in valoare de circa 400.000 de euro, in prezent suma solicitata de pacientul ghinionist a crescut la 1.000.000 de euro. “Fragmentul de bisturiu a fost descoperit la distanta de orice structura vitala sau nervoasa si local nu prezenta aspect inflamator”, a declarat Florin Stefan, medicul chirurg care a efectuat operatia.

Ionel Nistor doarme in prezent cu un corset de plastic care sa-i permita sa evite miscarile periculoase pentru coloana. Nu mai poate munci si traieste dintr-o pensie de handicap. Mai spera sa isi gaseasca dreptatea in justitie, insa nu in cea din Romania. “In tara mea am fost tratat ca un animal, ultima solutie este sa imi caut dreptatea la Curtea Internationala de Justitie de la Haga”, a declarat Ionel Nistor.

Sursa: Adevarul

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns