Paul Tecuceanu: nu stiu daca fratele meu a murit de gripa A/H1N1

Paul Tecuceanu, fratele actorului Toni Tecuceanu spune ca nu este convins de faptul ca actorul a murit din cauaza gripei noi. Familiei actorului i s-a comunicat la spital ca nu este cunoscuta cu exactitate cauza decesului, care va fi aflata deabia dupa ce vor fi gata rezultatele necropsiei. In aceste conditii, Paul Tecuceanu se intreaba de ce oficiali din Ministerul Sanatatii s-au grabit sa anunte ca Toni Tecuceanu a murit din cauza gripei A/H1N1. Un alt element adus in discutie este acela ca pe certificatul de deces nu este trecut virusul gripei A/H1N1. Comentariile au aparut pe blogul Oanei Ionita, “bebelusa” blonda de la Cronica Carcotasilor. Aceasta sustine de mai multe zile ca, de fapt, Toni Tecuceanu nu avea gripa porcina si ca s-a dorit “utilizarea unei persoane publice pentru a face oamenii sa se vaccineze”. 

Sursa: Realitatea.net

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Paul Tecuceanu: nu stiu daca fratele meu a murit de gripa A/H1N1”

  1. Dr. Driga A spus:

    Prostia ucide. Prostia diseminata prin presa ucide in proportii de masa. Teoria unei conspiratii urzite de nu stiu care companii farmaceutice impreuna cu devalorizarea imaginii oricarei autoritati care vorbeste serios, de catre semidoctii din spatele ecranului de televiziune, sunt componente agravante ale acestei realitati. Nu va faceti griji, o sa mai apara persoane publice ca victime. Si nimeni dintre cei care seamana in mod inconstient indoiala in profilaxia prin vaccin nu-si va asuma raspunderea pentru calamitate. Eu si familia ne-am vaccinat. N-am patit nimic si nu se pune problema sa patim ceva. Vaccinul nostru este printre cele mai bune din Europa. Constat ca nu prea multi dintre noi au luat in serios in timpul facultatii discipline “auxiliare” care se dovedesc acum a fi de importanta fundamentala. Sa nu fim prosti caci, repet, prostia ucide.

  2. GhidCabinet.ro A spus:

    Va multumim pentru comentariu. Suntem de acord cu importanta mediatizarii mesajelor difuzate de autoritatile medicale, pe care le publicam cu regularitate.

    In acelasi timp, consideram ca in astfel de cazuri tragice, este important sa fie auzite si vocile membrilor familiei si ale apropiatilor victimei.

Lasa un raspuns