Produse ale industriei erotismului in farmacii?

In unele tari din Uniunea Europeana, produse ale industriei erotice sunt comercializate in farmacii. In Suedia, “jucariile” erotice  se vand de multa vreme in circuitul deschis al farmaciilor. In Germania, producatorul Redmed a patruns pe piata farmaciilor cu astfel de produse. Reprezentantii Redmed motiveaza aceasta optiune prin faptul ca sexualitatea este direct legata de sanatate. In plus, o parte a acestor produse, precum cremele pentru masaj, pot fi incadrate si in categoria dermato-cosmeticelor.

O alta motivatie ar fi aceea ca multe persoane ar dori sa incerce anumite produse ale industriei erotice, dar nu indraznesc sa intre intr-un magazin specializat. Sustinatorii acestei idei spun ca produsele erotice nu trebuie neaparat prezentate in locuri vizibile, fiind suficient ca cei care intra in farmacie sa stie ca acestea sunt disponibile. In prezent, peste 170 de farmacii din Germania au inclus si vibratoare in oferta de produse.

Nu toti farmacistii sunt de acord cu aceasta initiativa. Unii dintre acestia au protestat, insistand asupra separarii celor doua domenii, dezbaterea fiind extinsa in prezent la nivelul Uniunii Europene.

Dumneavoastra cum comentati initiativa? Ati fi de acord ca farmaciile din Romania sa comercializeze astfel de produse?

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns