Solutia Pharmec a convins medicii de familie din judetul Bacau

La inceputul lunii septembrie a avut loc la Bacau un nou eveniment din cadrul campaniei Pharmec de apropiere de medicii de familie. Cei peste 50 de participanti din sala s-au aratat interesati de modul in care softul de cabinet Pharmec le poate rezolva problemele cu care se confrunta in activitatea de zi cu zi. In contextul cresterii fiscalitatii pentru medicii de familie, al scaderii veniturilor, al zvonurilor recente ca s-ar putea introduce plafoane la medicii de familie, reprezentantul softului medical Pharmec a expus modul in care acest program ajuta la eficientizarea activitatii prin timpul castigat in favoarea actului medical.

Aplicatia Pharmec a fost construita in jurul pacientului, fiind recunoscuta in piata ca avand cel mai rapid mod de introducere a datelor unui pacient. Sistemul de copiere de la o luna la alta a retetelor pentru bolnavi cronici, specific acestei aplicatii soft medicale, ii ajuta pe utilizatorii Pharmec sa lucreze intr-un ritm rapid. Fluxul operatiilor efectuate in acest soft pentru medicii de familie este acelasi cu cel efectuat firesc in cabinet, ceea ce contribuie la un mod de lucru simplu si natural.

Pentru medicii de familie din judetul Bacau, ca si pentru toti cei din tara, Pharmec este un soft medical complet, pentru ca reprezentantii locali ofera servicii de instalare, intretinere, suport si sonsultanta in cabinet. Participantii la eveniment au testat concret modul de functionare a programului si s-au declarat interesati de achizitionarea lui, programandu-se pentru discutii in cabinet.
Pharmec pregateste mai multe actiuni similare pentru medicii din Bacau, la inceputul lunii octombrie.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns