Raspunsul Ministerului Sanatatii la comunicatul IPP

Ministerul Sanatatii a difuzat ieri, 22 septembrie un raspuns la comunicatul Institutului pentru Politici Publice. In comunicatul IPP se solicita incetarea asocierii imaginii candidatilor la Presedintie cu investitii din banii publici, cu referire directa la prezenta presedintelui PSD, Mircea Geoana, la inaugurarea unitatii SMURD Braila. Iata precizarile Ministerului Sanatatii cu privire la acest eveniment:

1. Evenimentul la care dr. Ion Bazac, ministrul Sanatatii a participat alaturi de presedintele Senatului Romaniei, ministrul Educatiei, ministrul Muncii si alti demnitari a fost organizat de catre Consiliul Judetean Braila si Inspectoratul pentru Situatii de Urgentă Braila si nu de catre Ministerul Sanatatii.

2. Ambulantele la care se face referire in comunicatul IPP apartin ISU Braila, institutie aflata in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor.

3. Ceremonia de inaugurare a SMURD s-a desfasurat pe platoul din fata Palatului Administrativ Braila, la eveniment fiind invitati sa participe toti senatorii si deputatii judetului Braila, indiferent de apartenenta politica. Si la Braila inaugurarea statiei SMURD a respectat ceremonialul militar traditional, fara a fi folosite insemne sau sigle de partid.

4. In ziua respectiva, organizatia PSD Braila a organizat o conferinta de presa la sediul partidului, la care a participat si ministrul Sanatatii in calitatea sa de membru al acestei organizatii. Conferinta nu a fost o consecinta a evenimentului de inaugurare SMURD la care ministrul Bazac a fost invitat.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns