Sunt consultantul dvs. Pharmec, cu ce va pot ajuta?

Utilizatorii aplicatiei Pharmec pentru cabinete medicale vor putea intra instantaneu in contact cu consultantii specializati in rezolvarea problemelor medicilor de familie, odata cu lansarea, incepand cu 1 octombrie, a celui mai nou sistem de asistenta live. Pharmec, unul din liderii aplicatiilor soft medicale, lanseaza Centrul de suport ce va functiona prin comunicare text si audio prin Internet si prin conectare remote. Noul sistem va activa in paralel cu asistenta oferita in momentul de fata de agentii din teritoriu, prin diferite mijloace.

Prin simpla apasare a unei taste in program, utilizatorul din cabinetul medical va fi in contact direct cu noul serviciu de asistenta Pharmec. Acesta va putea fi apelat pentru orice problema legata de utilizarea aplicatiei soft medicala dar si pentru consultanta de specialitate in cabinet. Singura conditie este ca unitatea respectiva sa aiba o conexiune activa la Internet in momentul apelului.

Echipa Centrului de Suport este formata din specialisti distribuiti in intreaga tara, iar cererea utilizatorului va fi preluata automat de consultantul din zona cea mai apropiata de respectivul cabinet medical. Grupul de consultanti, alcatuit din peste 20 de persoane, s-a perfectionat in utilizarea metodelor inovatoare de help desk: conexiune remote, chat si comunicare audio pe Internet.

Sesiunea de chat si conectarea remote sunt complet securizate, gratie tehnologiei performante utilizate. Accesand Centrul de Suport Pharmec, medicii de familie din intreaga tara vor putea adresa pe loc orice intrebare si vor primi raspuns exact in momentul in care au o nelamurire legata de utilizarea programului.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Sunt consultantul dvs. Pharmec, cu ce va pot ajuta?”

  1. dinca A spus:

    va functiona si pentru cei care nu sunt clienti si vor sa cumpere programul Pharmec pentru cabinete medicale?

  2. GhidCabinet.ro A spus:

    acest centru de suport va fi disponibil in cateva zile si pentru cei care nu sunt inca utilizatori pharmec

Lasa un raspuns