O noua conferinta la Iasi: cum eficientizeaza Pharmec activitatea medicilor de familie

Intr-un mediu legislativ medical in continua schimbare, ce solutii au medicii de familie pentru a fi la curent cu modificarile aparute de la o zi la alta? Cum pot depasi acestia provocarile legate de raportarea lunara catre Casa de Asigurari?

Raspunsurile la aceste intrebari, precum si alte subiecte de mare actualitate pentru domeniul medical vor fi dezbatute cu ocazia prezentarii solutiei software dedicata Pharmec – de evidenta a pacientilor si de raportare SIUI catre CJAS Iasi. Conferinta va avea loc la Iasi, sambata 19 septembrie 2009, de la ora 10.00, in parcul Copou, sala Mihai Ursachi, in cladirea muzeului Mihai Eminescu.Solutia software Pharmec pentru cabinete medicale gestioneaza informatic toate activitatile dintr-un cabinet medical sau policlinica. Programul este utilizat deja cu succes de peste 1.100 de medici de familie din Romania, inclusiv judetul Iasi, care ii apreciaza:

 • compatibilitatea cu SIUI;
 • faptul ca este agreat de CJAS Iasi;
 • integrarea cu softurile ASP, CJAS, CNPAS si MS;
 • rapoartele suplimentare;
 • actualizarea periodica cu listele de medicamente si legislatia medicala;
 • tiparirea de retete, concedii si trimiteri;
 • suport si service non stop (echipa de dezvoltare si suport tehnic in judetul Iasi);
 • pachete complete de servicii.

Evenimentul este organizat cu acordul Societatii Medicilor de Familie din Iasi. Participarea este gratuita.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

5 Raspunsuri la “O noua conferinta la Iasi: cum eficientizeaza Pharmec activitatea medicilor de familie”

 1. andrei popoviciu A spus:

  eu folosesc pharmec si sunt foarte multumit! medicii care vor participa la aceasta conferinta vor afla lucruri concrete, ce imbunatatesc activitatea din cabinet de zi cu zi

  dr. popoviciu

 2. marymary65 A spus:

  este un eveniment de la care pur si simplu nu pot lipsi

 3. Gheorghiu A spus:

  Sunt medic de familie si lucrez pe pharmec cabinet, sunt multumit de acest program insa am anumite obiectii legate de prezentarea d.voastra…ma refer la acest anunt doar, si la cei care l-au editat, nu cred ca sunteti suficient de profesionisti si nici nu stiti sa promovati adevaratele functionalitati ale programului, raportare in siu toate fac, toate sunt agreate de casa,rapoarte toate fac, asistenta non stop nu cred ca e cazul, sa fim seriosi nu suntem benzinarie, nu cred ca va solicita vreun coleg “non-stop”….ce apreciem noi la acest program e modul logic in care e structurata o consultatie, micile detalii care fac activitatea noastra mai simpla si mai sigura…si multe alte lucruri pe care dumneavoastra nu le mentionati..fara suparare domnii din iasi care se ocupa de acest soft…v-as sugera sa faceti dumneavoastra un curs dupa care sa veniti sa il prezentati celorlalti. cu stima dr.gheorghiu

 4. Iosub Mihai A spus:

  Ma numesc Iosub Mihai, sunt medic de familie si am programul Pharmec in probe. Domnule doctor Gheroghiu, din cate am observat, anuntul prin definitia lui contine detalii referitoare la ora si locatia prezentarii de sambata. Cred ca reprezinta o invitatie de participare la prezentarea programului, nu o prezentare a acestuia. Veniti va rog sambata sa participam la prezentarea din Iasi, unde ne putem face o parere mai exacta asupra profesionalismului echipei pe care eu o consider suficient de pregatita, deoarece m-au ajutat de fiecare data cand i-am solicitat (am sunat in cursul zilei la ora 22, chiar si sambata si duminica). In ceea ce priveste asistenta non stop, va rog sa nu va suparati, dar nu vorbiti in numele colegilor dumneavoastra care sunt incepatori in utilizarea computerului si care sunt foarte multumiti ca la ora 22 in timpul saptamanii, uneori sambata sau duminica, (atunci am eu timp sa ma instruiesc in program) baietii raspund la telefon.

 5. Paul A spus:

  O astfel de conferinta este foarte utila pentru judetul Iasi, pentru ca va lamuri multe lucruri importante pentru noi, medicii de familie.

Lasa un raspuns