Prof. dr. Irinel Popescu sustine chirurgia robotica si terapiile celulare

Recent a fost infiintat, la Spitalul Fundeni din Bucuresti, Institutul de Boli Digestive si Transplant Hepatic, la initiativa prof. dr. Irinel Popescu. Institutul isi propuna sa ofere un nou mod de a privi si trata bolnavii, in conditiile in care, in prezent este tot mai greu sa se faca o separare a componentei medicale a diagnosticului si tratamentului de cea chirurgicala. Institutul va oferi noi posibilitati de diagnostic si tratament pentru afectiunile digestive.

Potrivit lui Irinel Popescu, Institutul va dezvolta o serie de tehnici de avangarda, precum dializa hepatica in insuficienta hepatica acuta, utilizarea capsulei in explorarea si tratamentul afectiunilor tubului digestiv, chirurgia robotica si terapiile celulare cu celule stem si insule pancreatice.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

3 Raspunsuri la “Prof. dr. Irinel Popescu sustine chirurgia robotica si terapiile celulare”

  1. Chirita Valentin A spus:

    Total de acord ca intr-o tara este necesar, macar un asemenea centru…..DAR.. oare, imi pun intrebarea??? ..in conditiile in care in PREVENIREA hepatitelor , in afara de niste pliante aruncate in holurile cabinetelor medicale, NU SE FACE NIMIC….va face fata acest centru ultra modern milioanelor de cazuri de hepatite care in catva ani vor fi toate FOARTE GRAVE….

  2. Angela A spus:

    Tocmai am auzit la radio ca nu mai sunt bani la buget pentru programele nationale de sanatate decat pana in august…

  3. GhidCabinet.ro A spus:

    @Angela: informatia e corecta, am difuzat si noi stirea.

Lasa un raspuns