Maraton de instruire Pharmec pentru medicii de familie din Mures si Harghita

In perioada 15-29 iunie 2009, medicii de familie din judetele Mures si Harghita au avut ocazia de a participa, in mod gratuit, la cursurile de instruire Pharmec pentru cabinete medicale, organizate de partenerul Pharmec din aceasta zona, Marius Dumitrescu.

Intalnirile au debutat in Targu Mures unde au participat peste 80 de persoane, medici si asistente medicale, care au apreciat demersurile consultantilor Pharmec de a asigura asistenta si oportunitati de invatare continua. Bogdan Seulean, Project Manager pe programul Pharmec, a prezentat modul de folosire a aplicatiei si a raspuns la intrebarile referitoare la eficientizarea activitatii din cabinetul medical.
In judetul Harghita sesiunile de prezentare si instruire Pharmec pentru cabinete medicale au avut loc pe data de 24 iunie la Hotel Tarnava, in Odorheiul Secuiesc si pe 25 iunie, la Hotel Hungues Fenyo din Miercurea Ciuc. 

Cursurile Pharmec au continuat pe data de 29 iunie, la Hotel Mures din Toplita. Cadrele medicale prezente s-au aratat interesate de program si au participat activ la discutii, concluzionand ca Pharmec pentru cabinete medicale este un soft care se ridica la nivelul asteptarilor.

In urma acestor intalniri si la propunerea medicilor, firma Suryam Software Consulting, reprezentant Pharmec pentru judetele Mures si Harghita, a decis organizarea lunara a unor astfel de cursuri, acestea devenind utile pentru ambele parti.
“Noi am gandit aceste evenimente ca o modalitate de a ne intalni lunar cu clientii nostrii si de a discuta problemele cu care se confrunta. Din experienta, aceste tipuri de intalniri sunt foarte benefice, atat pentru participantii care se arata foarte multumiti ca pot obtine instruire de specialitate, dar si pentru agentii nostrii, care invata la randul lor de la medicii cu care interactioneaza in timpul prezentarilor”. Marius Dumitrescu, General Manager al Suryam Software Consulting din Targu Mures.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns