Doi suspecti de gripa A (H1N1) la Timisoara

Doi tineri, sot si sotie, in varsta de 19 si 22 de ani au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, pentru a se stabili daca au fost infectati cu virusul H1N1. Tanara este romanca, iar sotul este cetatean spaniol. Cei doi au venit cu masina din Spania si pe drum au avut dureri de cap si stari de voma, din care cauza s-au prezentat la doctor dupa ce au ajuns in Romania.

Prefectul judetului Timis, Mircea Bacala, a declarat corespondentului agentiei Newswin ca ce doi locuiesc in Spania si au intrat in tara printr-o vama din judetul Timis. Bacala a spus ca e posibil sa fie vorba de o simpla raceala, pentru ca au tinut tot timpul drumului ferestrele masinii deschise. In prezent, cei doi sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara pentru analize, unde li s-au recoltat doua seturi de analize care au fost transmise la Bucuresti, potrivit direcorului Dorin Vancea. Rezultatele sunt asteptate in cursul zilei de azi (27 mai 2009).

Reveniti pe GhidCabinet.ro, in cursul zilei de astazi, pentru a afla rezultatele analizelor.

Spania este tara europeana cu cele mai multe cazuri confirmate de gripa de tip A (H1N1). Pana ieri, 26 mai 2009, in aceasta tara au fost confirmate 136 de cazuri de gripa tip A, fara a se inretgisra vreun deces.

Surse: Realitate, Newsin

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns