Programul de lucru, adresele si telefoanele CASMB pentru contractare-2009

Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) anunta ca programul de lucru in vederea depunerii dosarelor de contractare pentru 2009 este urmatorul:

luni-vineri, intre orele 08.30-16.00
sambata, intre orele 08.30-12.30

Depunerea dosarelor se face pana in 14.04.2009, la urmatoarele sedii:

Sediul Pantelimon-Sos. Pantelimon, nr. 292, sect. 2 incinta policlinicii cu Plata nr.2-etaj 2, pentru:
Medicina de familie

Sediul Gorjului- Intr. Capelei, nr. 9-11, sector 6
-Farmacii

Sediul central-Str. Branduselor, nr. 2-4, sector 3, Bucuresti, (zona Mall Vitan) pentru:

-Spitale-U
-Ambulante-CO
-Spitalizare de zi in unitatile ambulatorii
-Ingrijiri medicale la domiciliu

Sediul Lascar-str. Vasile Lascar (fosta Galati), nr. 27, pentru:
-Ambulatoriu de specialitate-S
-Stomatologie-D
-Paraclinice-P

Sediul Valter-Piata Valter Maracineanu (zona Sala Palatului), nr. 1-3, sector 1, pentru:
-dispozitive medicale-O
-Recuperare-reabilitare-R

Telefoane CASMB:

TELVERDE 0800.800.951 – LINIE TELEFONICA GRATUITA
021.315.39.29,
021.315.39.30

Calendarul contractarii si detalii despre procedurile CASMB, aici.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (20 voturi, media: 2.95 din 5)
Se încarcă...

103 Raspunsuri la “Programul de lucru, adresele si telefoanele CASMB pentru contractare-2009”

 1. ioana eduard A spus:

  Buna ziua,
  Muncesc in cipru de 1 an cu acte , platitor de impozite si asigurare medicala si la momentul de fata am nevoie de un card medical . Problema este ca cei care emit acest card imi spun ca am nevoie de 3 ani minim de plata la impozite. Stiu ca daca am experienta 2 ani in Romania pot transfera aceste date pentru a cumula restul de 1 an in cipru pentru a totaliza acei 3 ani necesari. Intrebarea mea este am posibilitatea de a achita 2 ani din urma la vreun sediu CAS pentru a transfera aceste date in scopul emiterii acestui card de sanatate in Cipru? Multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, va recomandam sa solicitati mai multe informatii la CASMB, daca sunteti din Bucuresti. Pentru a beneficia de servicii medicale in afara tarii puteti apela la cardul european de sanatate daca deveniti asigurati in Romania. Multa sanatate!

  • stroescu ion A spus:

   Buna ziua , ma numesc Stroescu Ion Niculae , domiciliez in Bucuresti ,sector 1,*** si nu am primit prin posta cardul de sanatate ,daar toti vecinii mei l-au primit.Nu stiu ce face posta si daca cardurile asa zis neridicate au fost returnate la CASMB .

   • Ghidcabinet.ro A spus:

    Buna ziua,

    Din cate am inteles ultimele carduri vor fi distribuite in luna decembrie deci este posibil sa il primiti la posta. Nu are rost sa va duceti la posta pana nu primiti in cutia postala avizul respectiv. Daca nici pana la 1 ianuarie nu il primiti, va recomandam sa mergeti la Casa de sanatate a municipiului Bucuresti (CASMB) daca sunteti asigurat la aceasta casa pentru a va ridica plicul care contine cardul. Presedintele Casei negociaza in prezent cu medicii de familie pentru a trimite cardurile neridicate direct in cabinete insa nu stim deocamdata daca s-a ajuns la o intelegere.
    Va sfatuim sa asteptati pana la 1 ianuarie.
    Multa sanatate!

 2. Francisc Liliana A spus:

  Am plătit asigurarea și nu ma găsește ca platnic vă rog verificați și bagati-ma în baza ca plătitor vă mulțumesc asta e cnp meu *** am nevoie urgent pt medicul de familie

 3. patrascu iuliana A spus:

  Buna seara, locuiesc in sect 3 si nimeni din familia mea nu a primit cardul , ce pot face ? Multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Daca sunteti asigurati la CASMB (Casa de asigurari de sanatate a municipiului Bucuresti va recomandam sa va adresati lor). Daca sunteti la Casa OPSNAJ, deocamdata pacientii asigurati la OPSNAJ nu au primit inca plicurile cu cardurile de sanatate. Avand in vedere faptul ca acest card devine obligatoriu de la 1 mai 2015 potrivit legislatiei in vigoare, nu este necesar sa va grabiti sa ridicati cardul deoarece puteti beneficia de servicii medicale ca si pana acum pana la acea data.
   Va dorim multa sanatate!

 4. Szotyori Ida A spus:

  Buna ziua,sint pacinta la sp Colentina Buc.cu diagnotic Crioglobulinemie,pt care ma trateaza cu plasmafereza(alt tratament nu exista)si pe care o platim noi pacienti deoarece sectia de plasmfereza a fost preluata de Gral Medical care este particular.Cum procedez pt recuperarea sumei platite care e 450 ba 650 lei? Mentionezi ca sint din jud Covasna ,loc. Covasna. Multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Trebuie sa pastrati documentele prin care se atesta plata (chitante, facturi etc.) si sa inaintati o cerere catre casa de sanatate de care apartineti pentru decontarea serviciilor.

 5. stoica florica A spus:

  buna ziua…referitor la calitatea de asigurat CNP *** , medicul de familie ,afirma conform certificatului digital, returnat de serverul CNAS…persoana selectata …este neasigurata… rog verificare si raspuns… multumesc.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, nu avem cum sa va oferim aceasta informatie. Va recomandam sa mergeti la casa de asigurari de care apartineti cu adeverinta de salariat.

 6. stoica florica A spus:

  buna ziua..multumesc,pentru recomandare..Mentionez ,conform dosarului nr.206511 / 08.12.2014…pe talonul de pensie, mise retin lunar 56 ron [lei]…[pentru CASS…si totusi nu figurez ca asigurat, si nu-mi pot procura medicamentale, compensate. Chiar trebuie sa ma deplasez la dvs. sau se poate verifica in evidentele dvs…..multumesc anticipat.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, Este doar o eroare care trebuie corectata in baza de date. Mergeti la casa de asigurari de care apartineti. Va dorim multa sanatate! Echipa GhidCabinet.ro

 7. Popa Aurelia A spus:

  Buna ziua ,legat de cardul de sanatate care inca nu a ajuns la mine ,avand in vedere ca la aceeasi adresa au sosit al sotului si al soacrei mele ,am fost la posta si mi- au spus ca nu au idee ,la ei nu este ..fara sa caute undeva mi- au dat acest raspuns ,locuiesc in sector 6 ,am intrat pe site la CASMB si am completat acel formular cu CNP- ul meu si se pare ca nu exista nici la ei,nici la posta si nici nu mi- a fost inmanat …… am nevoie la medicul de familie care mi- a precizat sa nici nu ma prezint la cabinet fara card ,,,deci cum ? de unde!?as aprecia un raspuns si o indrumare ..

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Au fost semnalate numeroase cazuri similare cu al dumneavoastra. Va recomandam sa mai asteptati sosirea documentului si incepand cu data de 1 mai sa obtineti o adeverinta cu valabilitate de trei luni de la casa de sanatate de care apartinenti care sa inlocuiasca acest card. Cu aceasta adeverinta puteti beneficia de servicii medicale chiar daca nu aveti cardul. Daca nici in urmatoarele trei luni documentul nu va este transmis, anuntati de acest lucru casa de sanatate de care apartineti si cereti eliberarea unui alt card. Speram ca pana atunci sa se reglementeze toate procedurile privind eliberarea unui nou document. Va dorim multa sanatate!

 8. Dan A spus:

  Buna ziua,
  In data de 18.03.2015 am depus la sediul CASMB din str. Titeica cererea pt eliberarea cardului pt fiica mea. Al meu si al sotiei au venit acum un an . Cel de la CASMB mi-a spus ca va dura 3 saptamani pana il voi putea ridica, ca voi primi un sms … Nu am primit nimic pana azi 16.04.2015. Ce e de facut ?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   va recomandam sa solicitati aceste informatii la CASMB. Daca documentul nu va parvine in continuare, puteti beneficia de servicii medicale provizoriu pe baza unei adeverinte inlocuitoare a cardului eliberata de CASMB si care are valabilitate de trei luni. Avand in vedere ca noul sistem intra in functiune de la 1 mai, va recomandam sa obtineti o astfel de adeverinta daca respectivul card nu ajunge la dumneavoastra pana la data de 1 mai. Va dorim multa sanatate!

 9. Violeta A spus:

  Buna ziua, am fost înscrisă la un medic de familie care lucra cu opsnaj.ul, iar acum sunt înscrisă la un medic care lucrează cu casmb. Exista vreo procedura pe care sa o urmez pt a ma transfera de la o casa de sănătate la alta, sau se face automat? Multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, puteti solicita mai multe informatii de la casa de asigurari la care doriti sa va transferati.

 10. georgeta A spus:

  buna ziua am o fata care a implinit 18 ani si nu mai figureaza pe lista medicului de fam ca asigurat si am adeverinta de la sc. si nu stiu unde sa ma duc sa o depun am sunat la aceste nr de telefon si nu merge . spuneti mi la ce nr sa sun sau unde sa ma duc sau daca se poate trimite prin posta adeverinta

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa mergeti personal la casa de asigurari de care apartineti pentru remedierea situatiei.

 11. dragne adriana A spus:

  Buna ziua! Am nevoie de un numar de telefon la care sa raspunda cineva(pt titeica)

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, va recomandam sa mergeti direct la sediu. Este foarte aglomerat in aceste zile la casele de asigurari.

 12. mariana A spus:

  ce se intampla daca am pierdut cardul de sanatate..poate fi emis altul?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, Da poate fi emis altul. Faceti o cerere in acest sens la casa de sanatate de care apartineti.

 13. tufeanu maria A spus:

  mi-am platit contributia lunar dar figurez ca nu sunt asigurat,ce trebuie sa fac?Trebuie sa vin cu chitantele lunar in nebunia de acolo sa demonstrez ca le-amplatit?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, Va recomandam sa solicitati mai multe informatii de la casa de sanatate de care apartineti.

 14. GHETA ADRIAN IOAN A spus:

  Numele meu este GHETA ADRIAN IOAN ,nascut la data de 27 februarie 1960,avind CNP *** si CI *** eliberat de politia Resita la ***.
  Cu toate ca am depus decizia medicala,si actele aferente pentru pensie de invaliditate gradul 3 in data de 10.04.2015 la Casa judeteana de pensii da jud.Caras-Severin ,respectiv in orasul Resita,iar prin decizia de pensionare ***,ar fi trebuit sa figurez in sistemul national de date ca si asigurat in acest moment subsemnatul nu figurez ca si asigurat.Acest lucru i-mi dauneaza grav sanatatii ,eu fiind diabetic insulinodependent,nu pot beneficia de retete compensate si consulturi medicale gratuite.
  Pri prezenta solicit sa luati masuri imediate pentru a remedia aceasta situatie,introducindu-ma in sistemul national ca fiind asigurat.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   va recomandam sa luati legatura cu casa de sanatate de care apartineti. Va dorim multa sanatate!

 15. Iancu Ecaterina A spus:

  buna ziua,

  de luni de zile trimit e-mailuri la casa prin care rog trimiterea cardulyui meu la medicul de familie deorece nu ma pot deplasa in v. lascar din motive medicale. medicul de familie a primit cardurile pt. restul de pacienti , al meu nu, desicardul meu se afla in v. lasca (am facaut interogarea) de la casa nu mi se reapunde nimic. rog ajitorul dv. sunt din bucuresti este cel putin lipsa de respect din partea casei avind in vedere ca platesc asigurari de peste 50 ani. nu inteleg ce se intimpla? nu eu am dorit acest card, nu este un moft al meu.medicul de familie ma avertizeaza continuu ( destul de neprietenos, ca sa fiu eleganta) ca nu -mi mai elibereaza reteta compensata fara card. nu mai stiu unde sa ma adresez? unde traim ? in ce tara? dece nu-si face toata lumea datoria?

  Rog sprijinul Dv . Va multumesc Va doresc o zi agrabila
  Ecaterina Iancu

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa trimiteti pe cineva direct la casa de sanatate de care apartineti pentru a solutiona problema.

 16. moldovan silvia A spus:

  locuiesc in bucuresti sector6. la ce sediu casmb sa ma deplasez pt a lua cardul de sanatate care este emis dar nu a ajuns la mine?? unde sa ma duc din cele 3 sedii?? sunt operata de cancer la san si nu pot umbla prin caldura! rusine Romania

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, trebuie sa va prezentati la sediul CASMB din strada Vasile Lascar, nr. 27 Bucuresti pentru ridicarea cardului de sanatate. Inainte de a va prezenta la sediul mai sus mentionat, trebuie sa completati o cerere tip. Va recomandam sa cititi articolul de aici: http://www.cnas.ro/casmb/page/cardul-national-de-asigurari-de-sanatate.html
   si sa urmati pasii recomandati de CNAS pentru eliberarea cardului. Dupa completarea cererii de eliberare a cardului trebuie sa imprimati si sa semnati documentul care vi se trimite automat pe eMail. Dupa aceea asteptati SMS de confirmare privind ridicarea cardului si dupa primirea acestuia va puteti prezenta la sediul CASMB din strada Vasile Lascar.
   Va dorim multa sanatate!

 17. amalia A spus:

  buna seara,
  Am si eu o problema legata de cardul de sanatate ,in momentul cand cardurile au fost trimise catre pacienti eu aveam o alta adresa in buletin iar intre timp am schimbat adresa din buletin iar cardul meu sa pierdut pe drum ,nici la vechea adres a nu a venit si nici la cea noua si nu stiu de unde as putea sa-l recuperez.daca puteti sa ma ajutati cu un sfat unde as putea sa-l recuperez .va multumesc .

  • amalia A spus:

   daca se poate sa ma ajutati si pe mine .

   • Ghidcabinet.ro A spus:

    Buna ziua,
    Va recomandam sa mergeti la casa de sanatate de care apartineti si sa solicitati eliberarea altui card de sanatate. Intre tip puteti beneficia de servicii medicale pe baza unei adeverinte de asigurat valabile 3 luni eliberata tot de casa de sanatate. Va dorim multa sanatate!

 18. Matei Carmen A spus:

  Am fost scoasa din sistem si nu am putut lua reteta de la medicul de familie,pentru ca *** unde sunt angajata,a raportat cu intarziere,27.07.2015,pentru luna iunie,declaratia privind obligatiile de plata.In aceste conditii,va rog sa -mi comunicati cum pot intra in drepturi?
  Va multumesc!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa luati legatura cu casa de sanatate de care apartineti pentru a remedia problema. Va dorim multa sanatate!

 19. Nicolae A spus:

  Buna ziua, nici pana in astazi nu mi-a venit cardul de sanatate. Va rog sa ma ajutati, sa-mi spune-ti cum intru in posesia lui. Apartin de sectorul 4. Unde trebuie sa ma adresez si cu ce acte?

 20. Ghidcabinet.ro A spus:

  Buna ziua,
  Va recomandam sa mergeti direct la Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) pentru solutionarea problemei. Mai multe detalii aici: http://www.cnas.ro/casmb/

 21. Daniela Barbu A spus:

  Buna ziua,

  Cardul de sanatate emis a fost pierdut, am achitat in iunie contravaloarea reemiterii acestuia, am trimis documentele conform procedurii de pe site-ul CASMB, le-am trimis la sediul din Titeica.Am primit confirmarea de primire cu data de 10 iunie. Nu am primit cardul duplicat? Cum aflu daca a fost reeemis si de unde il pot ridica, de cla ce sediu?
  Multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa mergeti la casa de sanatate pentru a solicita informatii. De asemenea, puteti solicita informatii de la posta de care apartineti.

 22. Bujior Emilia A spus:

  Buna ziua ma numescc Bujor Emilia si am pierdut cardul de sanatate.multumesc!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa inaintati o cerere casei de sanatate de care apartineti pentru eliberarea altui card.Va dorim multa sanatate!

 23. Tanase Danirla A spus:

  Buna ziua.
  Am si eu o problema cu cardul de sanatate al fetei mele. Are 23 de ani ,lucreaza in Bucuresti insa adresa pe buletin o are in jud Vaslui.
  Cardul de sanatate este emis dar nu stiu unde. La adresa din buletin nu a ajuns si nu stiu unde as putea sa ma adresez. Dna doctor de familie ne-a recomandat CASMB Titeica dar nu raspunde nimeni la telefoanele mobile afisate pe sit,iar la cele fixe imi cer nr de interior si nu stiu de unde sa-l iau ptr ca pe site este afisat doar nr de fix fara interios.
  As dori un sfat de la dvs daca se poate sa ma indrumati,ca am inteles ca de la 1Septembrie trebuie sa fie activate oblogatoriu.
  Va multumesc anticipat.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Trebuie sa mergeti la casa de sanatate unde este inscrisa fata dumneavoastra. Daca medicul dumneavoastra de familie v-a precizat ca fata dumneavoastra este inscrisa la CASMB trebuie sa va adresati CASMB. Va recomandam sa mergeti direct acolo pentru a clarifica situatia. Va dorim multa sanatate!

 24. Florentina A spus:

  Buna ziua,
  Inca nu am primit cardul de sanatate si v-as ruga sa ma indrumati ce pot face in aceasta situatie.
  Mentionez ca am verificat stadiul emiterii (tiparirii) cardului pe PIAS si apar asigurata specificand ca am cardul emis. Cu toate acestea, verificand existenta cardului in retururile aduse de posta la CASMB, rezultatul interogarii este negativ la toate cele 3 intrebari : Cardul nu a fost receptionat la CASMB, nu a fost expediat si nici nu a fost ELIBERAT.
  Locuiesc in Sector 6. Ma puteti indruma unde pot merge si ce pot face pentru a mi se elibera cardul ?
  Va multumesc anticipat !

 25. ioana A spus:

  Buna ziua.Cum pot sa intru in posesia cardului daca nu sunt in evidenta unui medic de familie si nu am servici in tara ,dar sunt plecat afara la lucru.Poate cineva din familie sa mearga sa-l scoata ….multumesc pt informatie

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua. Va recomandam sa contactati, dumneavoastra sau cineva din familie, Casa de Asigurari de Sanatate de care apartineti, pentru a solicita detalii despre cazul dumneavoastra. Lista cu persoanele de contact din cadrul Caselor de Asigurari este disponibiila la adresa de mai jos:

   http://www.cnas.ro/page/persoane-contact-card-national.html

   Va multumim pentru ca urmariti site-ul GhidCabinet.ro!

 26. rusanu rodica A spus:

  buna ziua ma numesc rusanu rodica, familia mea compusa di 4 membri din care numai 3 au primit cardul de sanatate, va rog ce se intampla cu al meu eu nu l/am primit care este motivul, ce trebuie sa fac ptr. obtinerea acestuia..

 27. rusanu rodica A spus:

  buna ziua ma numesc rusanu rodica, familia mea compusa di 4 membri din care numai 3 au primit cardul de sanatate, va rog ce se intampla cu al meu eu nu l/am primit care este motivul, ce trebuie sa fac ptr. obtinerea acestuia..nr tel ***

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa solicitati informatii la casa de sanatate de care apartineti.

 28. Larisa A spus:

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi spuneti cum ar putea intra copilul meu, in varsta de 21 de ani, student in strainatate din 2013, in posesia unui card national de sanatate si al unuia european de sanatate. Eu si sotul am primit card national de sanatate, iar fata, nu. Spuneti-mi unde sa ma adresez si in cat timp i se poate elibera macar cardul european pentru ca are nevoie de el acum la facultate. Multumesc!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, va recomandam sa va adresati casei de sanatate de care apartineti. Multa sanatate!

 29. Iancu Ecaterina A spus:

  Buna ziua,

  revin . V-am mai scris , dar degeaba.. Nu-mI povestititi : sa trimit pe cinevA. Nimeni nu este obligat sa se duca in locul meu nicaieri.! Eu nu ampe nimeni pe
  , care sa=l trimit . este halucinanat ca cASMB, FUNCTIONARII DE ACOLO II PLATESC SI EU DE 50 ANI,, nu au binevoit sa trimeata cardul din V. Lascar la cabinetul medicului de familie, care a cerut acest lucru.Deci , din Buc. in Buc.!!!!!Am caz in familie , ca peroana a primit cardul, duplicat , in 2 saptaminin ACASA, fara sa ceAra acest lucru. DeDECI SE POATE.. De peste 3 saptamani nu am medicamente. Nu mi s-a dat reteta , deorece nu am card. Dupa ce am platit asigurari 50 ani!?!?! Cine isi permite sa faca totul sa nu-mi pot primi medicamentele

  compensate??
  Nimeni nu intelege nimic in Romania??? La Memoriul ; meu , nimeni de la CASMB, CNAS nu rapsunde , nu-imi comunica rezolvarea.!!!!!!!

  Au disparut din vocabularulromanilor

  expresiile RESPONSABILITATE< BUN SIMT< RESPECT???????

  Ce fel de institutii sunt acelea care nu-si respecta caetatenii, in special cand este voreba de pacienti???????

  Ce parere are un medic ca nu am putut continua tratamentul pt. hipertensiune arteriala cronica, nu imi pot lua antiinflamatoarele ( lucru care imi provoaca f. mari probleme, neplaceri, dureri)dece? pt. ca cineva din CASMB si chiar CNAS nu vrea sa-si faca datoria.Ce spune Legea 233/2015, dar HG 499/2015?????????
  Nu mai respecta nimeni nici legile????? Ce-i in tara aceasta???/ Nimeni nu vede nimic??? De peste 6 luni solicit cardul la CASMbB
  CNAS,( de trimis la medicul de famili care zice ca l-a cerut) . si….. nimic.!!!!!!

  Este de netolerat!!!!! De condamnat si sanctionat!!!! Face cineva ceva????? Absolut nimeni nimic de peste 6 luni!!!!!!!!! Nu v-ati revolta??????
  ATENTIE CAT MA MAI TINETI FARA MEdicamente??????????///////////////
  cONSIDER ATAC LA SANATATEA , VIATA MEA!!!!!!!!

  eCATERINA iANCU
  P.s. scuzati greselile . Nu am rabdare( mi se pare normal) sa le corectez.

 30. Emil A spus:

  Buna ziua,nu am primit cardul de sanatate desi pe site apare ca am cardul emis(tin sa mentionz acum 3 luni pe site aparea ca nu am cardul emil).De unde pot sa il ridic?de la posta sau de la sediul casei de sanatate?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   va recomandam sa mergeti la casa de sanatate de care apartineti.De obicei de la posta cardurile se intorc catre casa de sanatate in cel mult cateva saptamani.

 31. Emil A spus:

  Buna ziua,nu am primit cardul de sanatate desi pe site apare ca am cardul emis(tin sa mentionz acum 3 luni pe site aparea ca nu am cardul emis).De unde pot sa il ridic?de la posta sau de la sediul casei de sanatate?

  raspunde

 32. sescu sorina A spus:

  buna ziua am si eu o problema legata de cardul de sanatate in momentul cand cardurile au fost trimise catre pacienti eu aveam o alta adresa in buletin iar intre timp am schimbat adresa din buletin pt ca mam casatorit.ce pot face ca sa imi trimiteti cardul unde am acuma domiciliu?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Din moment ce v-ati schimbat si numele de familie in urma casatoriei, va trebui sa solicitati eliberarea altui card de sanatate la casa de sanatate de care apartineti.

 33. ionela zamfir A spus:

  buna ziua.eu am mers la medicul de fam.si asistenta isteata ca si dr..a tastat de 3 ori codul cardului.dupa ce laa blocat mia spus sa merg la.casa de sănătatea sal deblochez.eu numa stiu unde locuiesc in sect 2.va multumesc.

 34. ionela zamfir A spus:

  am gresit scuze.eu locuiesc in sectorul 2.nu stiu unde trebuie să mă duc.

 35. STOIAN MIHAELA A spus:

  Buna ziua !
  Ma aflu in situatia in care unitati medicale refuza sa-mi ofere servicii in lipsa cardului…este normal ?
  Intentionez sa formulez o plangere penala.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, In lipsa cardului de sanatate vi se pot oferi doar servicii din pachetul minimal de servicii medicale, respectiv serviciile care pot fi acordate in urgenta. Cele din pachetul de baza sunt acordate doar pe baza cardului de sanatate sau in baza unei adeverinte care sa ateste ca sunteti asigurata si care inlocuieste cardul de sanatate. Mai multe informatii cu privire la serviciile medicale acordate in cadrul pachetului minimal aici http://www.cnas.ro/category/pachet-minimal.html

 36. Manole cristina A spus:

  Vreau sa ia legatura sa vorbesc cu cineva sun la toate trei nr de telefon si imi cere interioru.eu cum aflu nr de interior?

 37. Amzoiu Irina A spus:

  Buna seara,va rog frumos sa`mi raspundeti si mie la intrebarea : daca am adresa din buletin in orasul Piatra Neamt dar locuiesc in Bucuresti de 6 ani,cum pot face si daca se poate sa`l ridic din Bucuresti?Precizez ca medicul de familie in am aici,in Bucuresti si pe site imi arata ca acel card s`a emis .

  Multumesc mult !!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Cu siguranta documentul a fost trimis la Piatra Neamt deoarece adresa din buletin o aveti acolo. Cardurile au fost trimise dupa datele de la evidenta populatiei. Va trebui sa mergeti la CJAS Neamt sau sa trimiteti pe cineva in numele dumneavoastra. Sau ati putea sa contactati CJAS Neamt si sa va informati daca exista alte variante. Aveti pe site numerele de telefon din dreptul sectiunii “gestiune asigurati”. Puteti suna aici: http://www.casan.ro/casnt/page/date-de-contact.html

 38. Ivan A spus:

  Buna ziua, am facut o cerere pentru eliberarea cardului de sanatate a mea si a sotului la sectorul 2 (Titeica)dar nici un raspuns pâna la ora actuala.Suntem scrisi asigurati la doctor din octombrie 2011 si în continuare ca persoana nu are Card emis. Cu multumiri.

 39. Brotan Relu A spus:

  Buna ziua , m-am stabilit cu forme legale in Bucuresti din luna 05-2014 iar cardul meu se afla in Constanta la sediul CNAS de acolo. Ce sa fac si unde sa pot primi cardul in Bucuresti la adresa mea actuala ? Cei din C-ta mi-au spus de o cerere facuta in Bucuresti si trimisa in C-ta. Vreo adresa sau nr tel….Va multumesc. Brotan Relu

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, puteti sa trimiteti probabil o cerere prin posta direct catre CJAS Constanta. Dar daca vi s-a spus de la Casa Constanta de o cerere in Bucuresti, solicitati mai multe informatii la CASMB. Mai multe informatii aici: https://www.casmb.ro/main.php

 40. NICA ( COMAN ) PAULINA A spus:

  Buna ziua ,Am locuit in Buc. *** am solicitat mutarea mea in orasul Buzau in anul 2014 , La scurt timp mi-am
  facut si CARTEA DE INDENTITATE PE NUMELE COMAN PAULINA AM PRIMIT DE LA BUC. CARDUL DE SANATATE,
  IN ANUL 2015 L-AM PIERDUT. IN EVIDENTA CJAS BUZAU NU FIGUREZ , CUM POT INTRA IN POSESIA CARDULUI DE SANATATE DUPLICAT ? AM 75 DE ANI SI IMI ESTE FOARTE NECESAR .

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua. Sunteti inca inscrisa la Casa de asigurari de sanatate a municipiului Bucuresti. Daca v-ati schimbat buletinul, nu v-ati schimbat si casa de sanatate la care sunteti inscrisa. Mergeti la CJAS Buzau si faceti o cerere sa va inscrieti acolo. Apoi o cerere pentru eliberarea cardului de sanatate in care sa motivati ca ati pierdut documentul si pe care sa o depuneti tot la CJAS Buzau. Pana la eliberarea noului card, puteti beneficia de servicii medicale pe baza unei adeverinte eliberate de CJAS Buzau. Cei de acolo va vor pune la dispozitie cererile tip necesare. Va dorim multa sanatate!

 41. Aurelian Elisabeta Denisa A spus:

  Bună ziua vă rog să-mi spuneți și mie ce trebuie sa fac pentru a beneficia de o embolizare de anevrism cerebral care poate fi decontata de casmb sau unde o pot face și are contract cu casmb.învățați mă ce să fac vă rog mult. Mulțumesc mult. Sunt din București.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, va recomand sa luati legatura cu medicii specialisti din cadrul unei clinici de neurochirurgie a unui spital din Bucuresti. Spre exemplu, Clinica de Neurochirurgie a Spitalului “Bagdasar-Arseni”, sau la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Ei va vor asigura toate informatiile necesare astfel incat sa beneficiati de o interventie decontata de CASMB. Mai multe informatii aici: http://www.bagdasar-arseni.ro/ si http://www.suub.ro/servicii/neurochirurgie-i/

 42. Ana Maria A spus:

  Buna ziua,
  De ce acte am nevoie si unde trebuie sa ma prezint cu ele (locuiesc in Bucuresti, Militari)pentru a fi coasigurat pe asiturarea sotului?

 43. CHELCEA STELIAN A spus:

  Foloseac cardul de sanatate de la punerea in aplicare fara probleme.Ieri la o consultatie de rutina la Urologie la MEDAS Titan PIAS a raspuns in sistem:Persoana selectata nu este asigurata.Imi trebuie urgent medicamente ce pot face?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,

   Trebuie sa mergeti la casa de sanatate de care apartineti pentru a rezolva problema.Problema aparuta nu e de la cardul de sanatate, ci de la baza de date a casei de sanatate. Va dorim multa sanatate!

 44. Barbu Vasile A spus:

  Bună ziua,

  Va rog sa-mi spuneți dacă între perioadă eliberării unui bilet de trimitere pentru c.t.torace,abdomen,pelvis cu evaluare post chimioterapie și data efectuării ct-ului,intervine o consultație,internare de o zi, pierd dreptul de gratuitate al investigației.Lunar am o consultație la medicul de familie și o consultație și o internare pentru chimioterapie la hematologie,pentru limfom nonhodking.Am și certificat de încadrare de handicap grav.
  Va multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa solicitati aceasta informatie de la medicul specialist. Va dorim multa sanatate!

 45. BARON CRISTIAN GEO A spus:

  Buna ziua.Ma numesc Baron Cristian Geo domiciliez in Timisoara si sunt pensionar militar. De la CJAS Timis am fost indrumat sa iau legatura cu OPSNAJ deoarece la ei nu mai figurez asigurat. La CNAS figurez asigurat.Ceva nu este in regula deoarece eu nu am optat spre alta casa de asigurari. Cand medicul de familie scrie reteta apare o lista intreaga, de la decedat pana la lipsa contract cu casa,aceasi chestie apare si la farmacie. la nr de telefon nu raspunde nimeni la OPSNAJ. Ce ma indrumati sa fac? Cu stima.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Cu siguranta daca nu ati schimbat casa de asigurari de sanatate ar trebui sa fiti asigurat al CJAS Timis. Solicitati sa fiti din nou inclus in lista asiguratilor, mai ales ca sunteti pensionar si aveti tot dreptul la asigurare medicala.

 46. Cimpeanu Florentina A spus:

  Buna seara.Lucrez de 1an cu contract de munca dar sunt neasigurata la medic .Seful mi-a trimis o decizie pe email sa o duc la CNsa

 47. Cimpeanu Florentina A spus:

  Imi puteti spune de ce apar neasigurata daca am toate alea platite la zi.Si ce rezolv daca duc decizia care contine 34pagini

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, va recomand sa duceti decizia la casa se care apartineti si va fi solutionata situatia. Angajatorul certifica prin aceasta decizie faptul ca v-a platit contributia la sanatate astfel incat sa fiti recunoscuta ca asigurat.

 48. Liliana A spus:

  Buna ziua,

  Locuiesc in Bucuresti, sunt angajata si, deci, si asigurata medical, si sunt casatorita cu un cetatean strain care nu este angajat aici.
  Imi puteti spune ce trebuie sa facem ca sa fie si el asigurat medical? La care sediu se face inscrierea?

  (Stiti cumva daca se poate vira contributia lunara direct din salariul meu, sau unde anume trebuie sa viram sumele necesare? Unde platim?)

  Sau, aveti un numar de telefon la care pot suna? Cele afisate de CASMB pe net sunt inutile, pentru ca atunci cand sun mi se cere un numar de interior din 4 cifre, care nu e mentionat nicaieri.

  Va multumesc.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa solicitati mai multe informatii la sediul CASMB din Titeica. Sotul dumneavoastra poate deveni probabil coasigurat al dumneavoastra daca se afla in intretinerea dumneavoastra si solicitati acest lucru. Mai multe informatii aici: https://www.casmb.ro/sedii_titeica.php.

 49. Simona A spus:

  Buna ziua locuiesc în Sectorul 2,Bucuresti si din nefericire cardul de sănătate mi-a fost furat!Va rog frumos spuneți-mi ce trebuie să fac pentru a obține un nou card de sănătate și ce acte îmi trebuiesc pentru solicitarea acestuia și unde este sediul Cnas pentru sectorul 2!va mulțumesc!

 50. Alina A spus:

  Buna ziua as dori sa stiu si eu cum pot afla daca pe ultimile 12 luni am stagiu de cotizare pt ca acum am un concediu medical de 31 de zile si angajatorul nu vrea sa m-il plateasca imi spun ca nu am stagiu de cotizare.ast si eu un nr de telefon sa pot rezolva problema asta sau unde trebuie sa merg pentru a afla informatia asta.Va multumesc.

 51. Hutusoru Vasile A spus:

  Buna ziua m-a numesc Hutusoru Vasile din județul Iași nu mi-a fost emis cardu de sanatate ,an fost la casa de asigurări Iași dar mi-a spus ca nu este emis sau tipărit .ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia cardului .

 52. Lica ana maria A spus:

  Buna ziua!
  Doctora de familie ma trimite la casa de asigurări pt o adeverință,deoarece nu am primit cardul de sanatate,aceasta fiindu-mi necesara pentru concediul medical. Ce trebuie sa prezint la casa de asigurari pentru eliberarea acestei adeverințe?
  Multumesc!

 53. Tabacu Florina A spus:

  Buna ziua. Am o intrebare referitor la faptul ca eu sant coasigurat pe asigurarea sotului. Am dus adeverinta de la ANAF la serviciul sotului pe data de 30 mai si d-na contabil nu m-a raportat la CASMB pe luna august, eu ramanand neasigurat. Am vorbitcu dansa dupa ce am fost la sediul dumneavoastra din str Titeica si am rugat-o sa verifice adeverintele aduse de mine si sa ma raporteze la Casa. Spune ca nu are ce sa faca. Va rog spuneti-mi dumneavoastra ce pot sa fac astfel ca sa fiu asigurata in luna august. Mentionez ca sant o persoana cu probleme serioase de sanatate. Va rog din suflet ajutati-ma! Adtept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra. Multumesc!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, Va recomandam sa va adresati direct CASMB. Noi nu reprezentam aceasta institutie. De principiu, ar trebui sa platiti contravaloarea lunii in care nu ati fost asigurata.

 54. POPA GHEORGHE A spus:

  Ce acte sunt necesare pentru obtinerea cardului european de sanatate?

 55. Amet A spus:

  Mie mi se oprește din salariu pt ca soția mea e coasigurata dar in sistem încă nu apare. Din ce cauza? Și are mai mult de 3 luni de când o asigur.

 56. Ghidcabinet.ro A spus:

  Va recomandam sa va adresati direct Casei de Asigurari de care apartineti pentru clarificarea situatiei.

 57. Gheorghe Liliana Claudia A spus:

  Bună ziua,in luna ianuarie ziua 23 am trimis o sesizare cu nr,de înregistrare/2993 si nu am primit nici un răspuns crede-ți că este nevoie să mă deplasez pînă la sediul CASMB ca să primesc un răspuns,în condițiile în care am un bebeluși de 7 luni? mulțumesc.

Lasa un raspuns